Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Οι φασίστες στον…» - «Ξέσπασμα» από τον Νίκο Μουτσινά

Τι ανέφερε στα social media;

7 Οκτωβρίου 2020 11:23
«Οι φασίστες στον…» - «Ξέσπασμα» από τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ζήτημα που απασχολεί όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με μια δημοσίευση-«μαχαιριά», που συγκλονίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής, που βρέθηκε να δίνει καυτά φιλιά με καλλονή, δεν έχει κρύψει τις κοινωνικές του ευαισθησίες όλα αυτά τα χρόνια, πλην των επιτυχημένων του εγχειρημάτων στην τηλεόραση και δε θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να μην αναφερθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εν όψει της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση.

«Σήμερα ξύπνησα νωρίς, για να επιβεβαιώσω δύο αλήθειες: ότι ο ήλιος ανήκει στην ανατολή και οι φασίστες στον υπόνομο», έγραψε ο ίδιος σε ιστορία του στο Instagram, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Επανασύνδεση για τον Νίκο Μουτσινά: Ο άνδρας που επιστρέφει στην ζωή του

Μια είδηση που δεν περίμενε κανείς είναι η αλήθεια έγινε γνωστή για το Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι! Επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας άνθρωπος που αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν!

Ήταν στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν ο ίδιος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το Καλό Μεσημέρακι, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. Οι καιροί, όμως, αλλάζουν και μόλις δύο μήνες μετά, ο ... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share