Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές ημέρες για τη Βίκυ Καγιά

Δύσκολες ώρες!

2 Οκτωβρίου 2020 07:23
Εφιαλτικές ημέρες για τη Βίκυ Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για το GNTM 3, στου οποίου την παρουσίαση βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφαγε από το ΕΣΡ πρόστιμο 30.000 ευρώ.

"Στις εκπομπές αυτές υπήρξε εξαιρετικά υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος και οπωσδήποτε ποιότητα αναντίστοιχη προς την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και τις λοιπές ως άνω διατάξεις", έκρινε για το GNTM -που δε σημειώνει καλά νούμερα- το ΕΣΡ, αποφασίζοντας την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ.

Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια δεν υπάρχει αναλυτική αναφορά για το πως ψήφισαν τα μέλη. Καθώς, το ΕΣΡ, πλέον, δεν καλεί τους δημοσιογράφους σε ενημέρωση, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την υποβολή ερωτήσεων προς την Αρχή, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πολίτες.

Πηγή: Typologies.gr

GNTM 3: Άγρια κόντρα των κριτών - «Έκρηξη» παίκτριας εναντίον της Βίκυς Καγιά

Το GNTM 3 είχε αρκετές στιγμές έντασης, στο πλαίσιο της κριτικής των πρώτων φωτογραφίσεων των παικτών, με τους κριτές να έχουν άγρια κόντρα με αφορμή μία φωτογραφία παίκτη, ενώ σε μια άλλη η Ρασέλ, που χρειάστηκε… ρετούς για να κρύβεται η κοιλιά της, «εξερράγη» εναντίον της Βίκυς Καγιά.

Όλη η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή φωτογράφιση του Παναγιώτη. Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως η πόζα του στο γυμνό ήταν αρκετά γυναικεία και η Βίκυ Καγιά του εξήγησε πως δε θε έπρεπε να είναι τόσο απόλυτος και πως η νέα γενιά είναι πιο απελευθερωμένη.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως το μυστικό ήταν ότι ένας τόσο κλασικό άνδρας έκανε μία γυναικεία πόζα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παρέμεινε στην άποψή του.

«Βικάκι χαλάρωσε λίγο…»

Η Ρασέλ σχολίασε σήμερα στο GNTM 3 την φωτογράφιση της Ξένιας καθώς και το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά για εκείνη, ξεκαθαρίζοντας πως καλό θα ήταν να χαλαρώσει λιγάκι καθώς η απόδοση της συμπαίκτριάς της τελικά δεν ήταν και τόσο καλή.

Η Βίκυ Καγιά αποθέωσε το plus size μοντέλο και η Ρασέλ δεν άφησε την κριτική της να πέσει κάτω.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η συμπαίκτριά της δεν είχε και τόσο καλό πρόσωπο στην φωτογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την θεωρεί καλό plus size μοντέλο καθώς είναι αρκετό σφιχτό το σώμα της.

«Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο, δεν ήταν και κάτι αμάν και τι, ειδικά στο γυμνό. Το ντυμένο της ήταν κακό. Όχι από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Ρασέλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share