Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

GNTM 3: Άρχισαν… τα πειράγματα στις φωτογραφίσεις - Έκρυψαν την κοιλιά παίκτριας

Τι είπαν οι κριτές;

29 Σεπτεμβρίου 2020 21:49
GNTM 3: Άρχισαν… τα πειράγματα στις φωτογραφίσεις - Έκρυψαν την κοιλιά παίκτριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά, ενώ φάνηκαν... όλα στη γυμνή φωτογράφιση.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

GNTM Ρασέλ φωτογράφιση

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία.

GNTM 3: Δείτε τα highlights από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο

Τα όργανα μόλις άρχισαν στον 3ο κύκλο του GNTM από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο και έχουμε όλα τα highlights. Η γυμνή φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας έφερε κλάματα και ατυχήματα.

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι τα όργανα άρχισαν, καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δε μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο διότι τη... δείτε τα highlights του GNTM 3 στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share