Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είναι αλήθεια πως έχεις παιδί με την...": Σάλος με Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!

Αποκαλύψεις!

29 Σεπτεμβρίου 2020 11:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό στο προφίλ του ηθοποιού!

Συγκεκριμένα ήταν μια φώτο με την σύζυγό του από την παρουσία τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πέρσι την άνοιξη! Εκεί είχαν μιλήσει για όλους και για όλα καθώς και για τα σενάρια που τους ήθελαν να χωρίζουν!

Ωστόσο τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που πόσταρε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram έπεσαν "βροχή" και αφορούσαν την προσωπική ζωή του ζευγαριού!

Ένας ακόλουθος του ηθοποιού σχολίασε χαρακτηριστικά: "Τελικά είναι αλήθεια ότι έχεις παιδί με την Τζαβαλιά ή παραμύθια του κίτρινου τύπου;(ατάκα δική σου )"

Όπως ήταν λογικό από κάτω επικράτησε χαμός με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την συγκεκριμένη ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή καθώς και τα σχόλια που ακολούθησαν:

Ρίγη συγκίνησης με την Έλενα Τσαβαλιά - «Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής

Ρίγη συγκίνησης υπήρξαν με την Έλενα Τσαβαλιά, με ένα από τα τελευταία της σχόλια να «λυγίζουν» τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος χάρηκε με το τελευταίο σχόλιο, που έκανε η σύζυγός του.

Οι δυο τους φαίνεται αυτή την εποχή να βρίσκονται στα καλύτερά τους, έχοντας ξεκινήσει το επόμενο μεγάλο βήμα τους, με την ηθοποιό να περνά ένα εξαιρετικό καλοκαίρι και να δείχνει, τώρα που πέρασε, πως δεν ξεχνά όσους την ευεργέτησαν.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, ευχαρίστησε όσους την φρόντιζαν σχετικά με την ομορφιά του προσώπου της αυτό το καλοκαίρι, ενώ πρόσθεσε κι ένα υπέροχο σχόλιο για τη make up artist της.

«Θέλω να ευχαριστήσω (έστω και καθυστερημένα) εσάς που με φροντίσατε όλο το καλοκαίρι! Ξεκινάω από εσένα ξεχωριστή Βάσω Νακοπούλου. Σ’ ευχαριστώ για ό,τι υπέροχο “ζωγράφισες“ στο πρόσωπό μου!!!! Το σπάνιο είναι ότι είσαι το ίδιο μαγική και στην ψυχή. Love you», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share