Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - «Έσκασε» η είδηση

Τι συνέβη;

22 Σεπτεμβρίου 2020 19:13
Ανατροπή για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - «Έσκασε» η είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή «έσκασε» για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με την είδηση που «έσκασε» για το ζευγάρι να φέρνει… τα πάνω κάτω, σχετικά με τις δραστηριότητές τους, σε σύγκριση με το αρκετά πρόφατο παρελθόν.

Η διάσημη ηθοποιός είχε κάνει πριν από λίγο καιρό μια αποκάλυψη για τα οικονομικά προβλήματα της ιδίας και του συζύγου της, αλλά αυτά μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς τόσο οι θεατρικές παραστάσεις όσο και η νέα επιχειρηματική τους κίνηση μοιάζουν να τους «ξεκολλούν»… μια και καλή.

Η νέα αρχή έρχεται, συγκεκριμένα, για το κατάστημα «Erthe», το οποίο άνοιξαν, με στόχο την προώθηση της υγιεινής διατροφής για τους καταναλωτές. Η Τσαβαλιά ανήρτησε ακόμη μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προαναγγέλλοντας τα εγκαίνια του καταστήματος, που σύντομα θα πραγματοποιηθούν.

Πολύ άσχημη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή - Ενεργό ρόλο και η Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν την προηγούμενη σεζόν στο τηλεοπτικό σκηνικό. Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε συμφωνία.

Τελικά ο γνωστός κωμικός έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα ο ίδιος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου θα ήταν ένα project τελείως διαφορετικό από τα όσα έχουν γίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή θα είναι βασισμένη σε ριάλιτι από το Μεξικό. Μάλιστα ενεργό ρόλο θα έχει και η Έλενα Τσαβαλιά. Όπως φαίνεται όμως ο κορωνοϊός αλλάζει τα σχέδια του καναλιού.

Το συγκεκριμένο project «παγώνει» λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα η παρουσία κοινού στο στούντιο παράλληλα με την μεγάλη έξαρση του ιού καθιστά απαγορευτική την μετάδοση της συγκεκριμένης εκπομπής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπήρξε σκέψη η εκπομπή να γίνει χωρίς κοινό αλλά ο Μάρκος Σεφερλής ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Μένει να δούμε αν ο κορωνοϊός θα είναι και πάλι σε ύφεση προκειμένου να κάνει πρεμιέρα η συγκεκριμένη εκπομπή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 περιλαμβάνει και τα δικαιώματα της νέας ταινίας του. Το Χαλβάη 5-0 που πρόσφατα προβλήθηκε στους κινηματογράφους θα προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share