Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Το φρικτό τροχαίο και τα σοβαρά κατάγματα!

Η μέρα που θέλει να ξεχάσει!

25 Σεπτεμβρίου 2020 14:00
Θρίλερ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Το φρικτό τροχαίο και τα σοβαρά κατάγματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές που μας κρατάει συντροφιά μέσα από την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κάθε Σάββατο βράδυ!

Για την ζωή αρκετά περιστατικά έχουν βγει στην φόρα, όπως άλλωστε για κάθε αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία, όπως άλλωστε και η περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει!

Αυτό που ποτέ κανείς δεν έμαθε ήταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από ακριβώς 10 χρόνια και λίγο έλειψε να του στερήσει την ζωή! Ήταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον παρουσιαστή και να τον στείλει στο... Ασκληπιείο της Βούλας!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά Μας» έκανε πρόβες στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» και στη συνέχεια πήγε για φαγητό με συνεργάτες του στην Κυψέλη.

Μετά την έξοδο, ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει με την μηχανή του για το σπίτι του στη Βούλα, όταν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του ηθοποιού! Ο κ. Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταθέσει όλες τους τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για μερικούς μήνες!

Ευτυχώς μετά από χρόνια το τροχαίο αυτό αποτελεί μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω!

Ξανά με την «πρώην» του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Την έκπληξη έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να εντοπίζεται ξανά με την «πρώην» του και, μάλιστα, πολλά χρόνια μετά το μεταξύ τους «χωρισμό», που είχε προκαλεί στενοχώρια στο κοινό.

Ο ίδιος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, είτε μέσω των ερμηνειών του στην τηλεόραση και το θέατρο είτε μέσω της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ενώ πρόσφατα απηύθυνε ένα δημόσιο «ευχαριστώ». Πολλοί, όμως, τον θυμούνται για τη σειρά «Οι απαράδεκτοι», όπου αρκετοί ηθοποιοί είχαν κάνει το «μπαμ», για να γίνουν πασίγνωστοι.

Τέτοια είναι η περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους υποκρίνονταν το ζευγάρι στη «θρυλική» σειρά του Mega και ο φακός… τους τσάκωσε 29 χρόνια μετά να ποζάρουν όλο χαρά.

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και να θυμηθούν τα παλιά, τηρώντας ασφαλώς και τα σχετικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share