Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές: Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Οι πολύ δύσκολες ώρες!

1 Ιουλίου 2019 15:32
Τραγικές στιγμές: Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Ένας από τους αγαπημένους Έλληνας παρουσιαστές - ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής! Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα πίνει πάντα καφέ στα γυρίσματα της εκπομπής αντί για κρασί!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Το Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει.

Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του!

Άσχημο φινάλε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Άσχημο φαίνεται πως ήταν το φινάλε για τον παρουσιαστή, Σπύρο Παπαδόπουλο!

Το βράδυ του Σαββάτου (29/06) η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", έριξε αυλαία με τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους του, να αποχαιρετούν τη φετινή σεζόν με ένα νησιώτικο γλέντι.

Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τόσο ικανοποιητικά για την τελευταία εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πιάνει ένα 9,1%. Βέβαια, ο παρουσιαστής στο κλείσιμο ανανέωσε το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη χρονιά! Για να δούμε...

Ναταλία Δραγούμη: "Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που..." Τι συνέβη;

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στην φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ» και αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ευθύνεται που...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο, Στα τραγούδια λέμε ναι. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου, ενώ περιέγραψε και πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος επηρέασε την ημέρα προβολής του δικού τους προγράμματος.

«Θα συνεχίσουμε τηλεοπτικά. Η κανονική μας μέρα είναι η Παρασκευή. Επειδή έγινε εκείνη η αλλαγή στον ΣΚΑΪ με το Survivor και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πήγαν εκείνοι Παρασκευή, πήγαμε εμείς Σάββατο. Μετά επέστρεψε ο Σπύρος στο Σάββατο, αλλά δεν μπορούσαμε να ξαναμετακομίσουμε Παρασκευή. Αυτό θα γίνει από του χρόνου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ράκος ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Για περισσότερα gossip του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share