Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

"Μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα..." - Σοκάρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η αποκάλυψη για τον καρκίνο

14 Σεπτεμβρίου 2020 15:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον καρκίνο, είχε μιλήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, παραχώρησε -πριν καιρό- συνέντευξη στο “ΒΗΜΑgazino” και την Έρη Βαρδάκη και ήταν άκρως εξομολογητικός.

Όσα είπε για το θέμα υγείας που πέρασε

Εσείς στον Θεό πιστεύετε;

Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας.

Σπύρος Παπαδόπουλος καρκίνος

Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στραφήκατε στον Θεό;

Κοίτα, είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: "εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα".

Μπορεί όμως να συμβιβαστεί ο άνθρωπος με κάτι τέτοιο;

Νομίζω μια σοβαρή παράμετρος που το καθορίζει αυτό είναι το αν έχεις τη συνείδησή σου καθαρή ή όχι. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω εκκρεμότητες με ανθρώπους, βαρίδια. Νιώθω ειρήνη μέσα μου. Ίσως αυτή η στάση ζωής μου ερμηνεύεται και από τα παιδικά μου χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κυνηγήθηκε. Μεγάλωσα σε μια γειτονιά του Πειραιά που όλους μας ένοιαζε απλά πώς θα βγει η μέρα, το τώρα. Ακόμη και σήμερα δεν έχω σχέση με τη διάσταση του χρόνου που λέγεται μέλλον. Δεν με αφορά. Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή του το Σάββατο (12/09).

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το σπίτι του στη Βάρκιζα και η περιουσία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι αυτό που λέμε ηθοποιός παλαιάς κοπής. Δεν προκαλεί, δεν μιλά για τα προσωπικά του και τηρεί χαμηλούς τόνους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις είναι για το σπίτι που έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Βάρκιζα.

Ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, πολύ λίγα έχουν γραφτεί. Άλλωστε πλέον, ανήκει... διαβάστε την συνέχεια στο thebody.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share