Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος - Η γυναίκα που τον εξόργισε όσο καμία άλλη

Δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έγινε έξαλλος

29 Αυγούστου 2020 11:00
Εκτός εαυτού ο Νίκος Ευαγγελάτος - Η γυναίκα που τον εξόργισε όσο καμία άλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με μια γυναίκα να τον εξοργίζει όσο καμία άλλη, με τον δημοσιογράφο μάλιστα να μην κρύβει τα νεύρα του τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα.

Ο έμπειρος παρουσιαστής έχει επιστρέψει στο Mega και παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «Live News», η οποία έχει γίνει σήμα κατατεθέν της απογευματινής ζώνης του σταθμού, χάρη στην έγκυρη ενημέρωση για κάθε ζήτημα της επικαιρότητας.

Σε ένα από αυτά, φιλοξένησε τη μητέρα της 24χρονης που παρότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, εν τέλει διάλεξε... να πάρει το πλοίο και να πάει στη Σαντορίνη. Η μητέρα υπερασπίστηκε, όπως είναι λογικό, το σπλάχνο της, αλλά το έκανε με ορισμένες εκφράσεις, που έκαναν έξαλλο τον Ευαγγελάτο.

«Από αγανάκτηση. Από 8,5 ετών το παιδί ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία. Δεν έχει πάει ποτέ του πουθενά, και από αμέλεια... θα υποστούμε τις συνέπειες. Έγινε και δεν αλλάζει η κατάσταση», ανέφερε.

«Με τόσα που ακούμε, είμαστε αμφίβολοι πια για το αν υπάρχει ο κορωνοϊός. Χωρίς συμπτώματα, δεν καταλαβαίνω πως βγήκε θετικό το τεστ. Το πρώτο λάθος έγινε από το Ιπποκράτειο. Έβαλαν το παιδί για αιμοκάθαρση πριν 3 μήνες, γιατί δεν του έκαναν τεστ κορωνοϊού πρώτα;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος.

«Γιατί στο λιμάνι του Πειραιά δεν της έκαναν τεστ κορωνοϊού;», επέμεινε.

«Απαιτώ να γίνει επανάληψη του τεστ στην κόρη μου.Της είπαν απλώς ότι είναι θετική, δεν της είπαν τίποτα άλλο. Δεν πήρε οδηγίες».

"Θέλω να είμαι από την αρχή..."

Τη δική του άποψη για τα θέματα της επικαιρότητας έδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. Πού αναφέρθηκε ο παρουσιαστής;

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Mega "Live News", ξεκίνησε λίγο νωρίτερα τη φετινή σεζόν -δείτε εδώ τα νούμερα της πρεμιέρας-, καθώς οι εξελίξεις για την πανδημία είναι καταιγιστικές. Έτσι, ο παρουσιαστής επέστρεψε στα πλατό, ώστε να ενημερώνει ξανά τους πολίτες για όλη την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος, έδωσε και τη δική του γνώμη για τις μάσκες. Πολύ συζήτηση είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, καθώς πολλοί είναι οι γονείς που αντιδρούν. Ο παρουσιαστής στον αέρα του "Live News", θέλησε να πάρει δημόσια ξεκάθαρη θέση υπέρ της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να είμαι από την αρχή ξεκάθαρος. Η προσωπική μου θέση -και όσοι μας παρακολουθείτε νομίζω το ξέρετε ότι αυτά που πιστεύουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου ποτέ δεν τα κρύβουμε και έχουμε το θάρρος της γνώμης μας- είμαι φανατικά υπέρ της μάσκας, όχι υπέρ της μάσκας, φανατικά υπέρ. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι υπάρχει ένας προβληματισμός στην κοινωνία και είναι δική μας υποχρέωση αυτόν τον προβληματισμό να τον μεταφέρουμε".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share