Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Λιώσαμε" με τη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου - Δείτε για πρώτη φορά και τα 4 παιδιά του μαζί

Κουκλιά!

25 Αυγούστου 2020 14:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι "λιώσαμε" όταν την είδαμε.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ τι συνέβη με την αλλαγή ώρας του δελτίου- έχει δύο μεγάλες αγάπες… την οικογένειά του και ο επάγγελμά του! Πάνω απ' όλα όμως, βάζει τα τέσσερα παιδιά του, τα οποία και λατρεύει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Παναγιώτη με την Έλενα Κατρίτση και τρία παιδιά με την Κρίστη Τσολακάκη (τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και το 2012 ήρθε η κόρη του, η Εύα).

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, και λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πόσταρε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του να είναι αγκαλιασμένα. Στη λεζάντα έγραψε "Τα αστέρια μου! Το καλοκαίρι της καρδιάς μου!".

Δείτε την ανάρτηση:

«Με μένα δεν έχει ειρωνείες γιατί...» - Αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα

Ένας καβγάς... από το πουθενά προέκυψε για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο, για τον οποίο δεν χρειάζεται προστασία, παρά τη θέση που κατέχει ως δημοσιογράφος και διάσημος παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών.

Ο ίδιος έχει βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις ενώπιον μεγάλων αντιπαραθέσεων με σπουδαία πρόσωπα της επικαιρότητας, αν και σε μία περίπτωση κανείς δεν περίμενε, ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει μάλιστα στον καλεσμένο του, ότι τον ειρωνεύτηκε.

Πρόκειται για μια συζήτηση, που είχε «Στον Ενικό» με τον τότε υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο. Η μανούρα, λοιπόν, προέκυψε από το πουθενά και με αφορμή το γεγονός ότι ο Κατρούγκαλος τον διέκοψε την ώρα που διατύπωνε ερώτηση.

Όταν λοιπόν δικαιολογήθηκε ότι τον έκανε «για να τον προστατεύσει», ο Χατζηνικολάου απάντησε «όχι, να με αφήσετε απροστάτευτο». Και θεωρώντας την ατάκα ειρωνική, τον ευχαρίστησε με αιχμές και ατάκες του τύπου «δεν το επιτρέπω σε κανέναν».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share