Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Δε γουστάρει να..." - Σοκαρισμένη η Αννίτα Πάνια

Πού αναφέρθηκε;

25 Αυγούστου 2020 07:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη έδωσε πριν από καιρό η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στη μεγάλη της καψούρα. Ποια είναι;

Συγκεκριμένα, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει κάνει κάποια συμφωνία για τη νέα σεζόν, μίλησε ανοιχτά και αναφέρθηκε στη μεγάλη καψούρα της, δηλαδή τον γιο της.

Μέσα στη συζήτηση με τον Νίκο Μουτσινά, σχολιάστηκαν πολλά, ένα από αυτά ήταν φυσικά ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και ο καρπός του ερωτά τους Ανδρέας. Η Αννίτα όταν αναφέρθηκε στον γιο της είπε χαρακτηριστικά:"Είναι μεγάλη λατρεία και καψούρα, αλλά εκείνος δεν γουστάρει να μιλάω για αυτόν…"

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Ο Νίκος Καρβέλας μου βάζει τις φωνές και...» - Πανικός με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Πανικός ήρθε με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στις φωνές που δέχθηκε από τον Νίκο Καρβέλα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, ενώ πρόσφατα ανέφερε και το λόγο που τον χώρισε.

Συγκεκριμένα, στα παρασκήνια της εκπομπής της Αννίτας Πάνια «Κάνε μου Like» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ένας συνεργάτης της Αννίτας όμως, πρόδωσε τις συχνές επισκέψεις του Νίκου Καρβέλα στο πλατό: «Ο Νίκος έρχεται πολλές φορές μας βάζει λίγο τις φωνές να μας τσιτώσει λίγο και φεύγει».

Όταν ρωτήθηκε η Αννίτα στη συνέχεια για τις επισκέψεις αυτές είπε αμήχανα: «Επισκέψεις είναι όταν σου κάνουν οι ξένοι. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν λέγεται επίσκεψη. Είναι το πιο αναμενόμενο αυτό».

«Είστε αδιάκριτοι...» - Έξαλλη στον αέρα η Αννίτα Πάνια

Έξαλλη ήταν στον αέρα η Αννίτα Πάνια, η οποία ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου και του απάντησε ευθέως πως ήταν αδιάκριτος με αυτό που της ανέφερε, ενώ πρόσφατα έκανε αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κλείσει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη. Απαντώντας σε αυστηρό ύφος είπε στον δημοσιογράφο: «Είστε αδιάκριτοι».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «βασίλισσα» της TV θα «λάμψει δια της απουσίας της».

«Γενικά δε μου αρέσει να σχολιάζω ανθρώπους. Αλλά νομίζω πως η Ελένη είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της. Και αν δεν είναι στην τηλεόραση θα λάμψει δια της απουσίας της απλά» είπε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share