Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ο Νίκος Καρβέλας μου βάζει τις φωνές και...» - Πανικός με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Όλα όσα είπε

10 Αυγούστου 2020 20:11
«Ο Νίκος Καρβέλας μου βάζει τις φωνές και...» - Πανικός με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός ήρθε με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στις φωνές που δέχθηκε από τον Νίκο Καρβέλα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, ενώ πρόσφατα ανέφερε και το λόγο που τον χώρισε.

Συγκεκριμένα, στα παρασκήνια της εκπομπής της Αννίτας Πάνια «Κάνε μου Like» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ένας συνεργάτης της Αννίτας όμως, πρόδωσε τις συχνές επισκέψεις του Νίκου Καρβέλα στο πλατό: «Ο Νίκος έρχεται πολλές φορές μας βάζει λίγο τις φωνές να μας τσιτώσει λίγο και φεύγει».

Όταν ρωτήθηκε η Αννίτα στη συνέχεια για τις επισκέψεις αυτές είπε αμήχανα: «Επισκέψεις είναι όταν σου κάνουν οι ξένοι. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν λέγεται επίσκεψη. Είναι το πιο αναμενόμενο αυτό».

Ώρες αγωνίας για την Αννίτα Πάνια

Μυστήριο παραμένει μέχρι ώρας το μέλλον της Αννίτας Πάνια στο OPENtv, αλλά και γενικά στο χώρο της τηλεόρασης μετά το τέλος της εκπομπής της και το "αντίο" στους τηλεθεατές της. Όλο το ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog.

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας για την τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο δεν... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share