Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο Buckingham: Απειλές για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ

Χαμός στο παλάτι

12 Αυγούστου 2020 15:40
«Σεισμός» στο Buckingham: Απειλές για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμό» φέρνουν στο Buckingham μία προς μία οι αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, με την πρώτη να φαίνεται πως ζούσε τον κίνδυνο για τη ζωή της, τον καιρό όπου βρισκόταν στο παλάτι.

Η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ μοιάζει να ήταν κάποια στιγμή απόλυτα προετοιμασμένη για το ρόλο της και, για αυτό το λόγο, είχε επιχειρήσει να καλύψει κάθε φάσμα του. Ένα από αυτά, ήταν και οι ενδεχόμενες επιθέσεις εναντίον της, με αφορμή κυρίως την καταγωγή της.

Η Μέγκαν, λοιπόν, είχε ακολουθήσει μαζί με αρκετά άλλα άτομα του παλατιού μαθήματα αυτοάμυνας, όπως αναφέρει το «Finding Freedom», προκειμένου να βρίσκεται σε ετοιμότητα, σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής. Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί, όταν στο τέλος του 2016 είχε δεχθεί απειλές αρκετά τρομακτικές, κυρίως με ρατσιστικό περιεχόμενο.

«Ένιωθε δολοφονημένη συναισθηματικά»

Εκείνα τα μαθήματα, πάντως, δεν την έκαναν να νιώσει καλύτερα στο παλάτι. Σύμφωνα με το βιβλίο και πάλι, η ίδια αποχώρησε μαζί με τον Χάρι, νιώθοντας «δολοφονημένη συναισθηματικά», ενώ σπουδαίας σημασίας ήταν και όσα επισημάνθηκαν για το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι και το πώς αυτός προέκυψε, μετά τον χωρισμό από τον πρώτο της γάμο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία επίσκεψη του ζεύγους στη Βρετανία, όπου βρέθηκαν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, το κλίμα με τους Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ήταν αρκετά... ψυχρό, ενώ η Μέγκαν δεν έκρυψε τα δάκρυά της, όταν έπρεπε να αποχαιρετήσει ορισμένους υπαλλήλους του παλατιού, που ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης της.

Η συνάντηση εκείνη με τους Κέιμπριτζ, πάντως, ήταν εκείνη που κατέδειξε ολοφάνερα τη μεταξύ τους ένταση, αν και αυτό δεν ήταν, που ένοιαζε περισσότερο τη Μέγκαν. Η ίδια ένιωσε άδεια συναισθηματικά, που έπρεπε να αφήσει πίσω της το προσωπικό τους, μιας και στο μικρότερο χώρο που είχαν για τις εργασίες τους, είχαν αναπτύξει πολύ «θερμές» σχέσεις, με αποτέλεσμα το «αντίο» να είναι δύσκολο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share