Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στο Buckingham: Ανατροπή στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

Απίστευτες αποκαλύψεις

11 Αυγούστου 2020 16:50
«Βόμβα» στο Buckingham: Ανατροπή στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξαν στο Buckingham ορισμένες αποκαλύψεις, που φέρνουν την ανατροπή στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, μέσα από τη βιογραφία που οι ίδιοι δημοσιεύουν, σχετικά με το πώς πέρασαν τις στιγμές τους στο παλάτι, προτού αποχωρήσουν.

Το βιβλίο βγήκε στη δημοσιότητα, με τους Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ να το γράφουν και τις αποκαλύψεις να έρχονται η μία μετά την άλλη, χωρίς όμως να αφορούν μόνο την προσωπική τους ζωή, τη στιγμή που η Αμερικανίδα ζει δύσκολες ώρες.

Μία από αυτές περιελάμβανε τον προηγούμενο γάμο της Μέγκαν με τον Τρέβορ Ένγκελσον, που σήμερα είναι 43 ετών. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2011 έως το 2013 και η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ υπέφερε, καθώς ο τότε άνδρας της, την ήθελε εξαρτημένη από τον ίδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει τεράστια επιτυχία με τη σειρά «Suits», που γιγάντωσε το όνομά της. Αυτή ήταν μια εξέλιξη, που δεν άρεσε στον Ένγκελσον, ο οποίος ποτέ δεν υποστήριξε την καριέρα της ως ηθοποιού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γάμος τους κράτησε 23 μόνο μήνες, σε αντίθεση με τα επτά χρόνια, που ήταν ήδη ζευγάρι πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το βιβλίο τον περιγράφει ως επιβλητικό άνθρωπο, ο οποίος όμως αποτέλεσε και την απαραίτητη διασύνδεση της Μέγκαν, για να μπει στη βιομηχανία του θεάματος.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι το 2013 στα Όσκαρ ο Τρέβορ εμφανίστηκε μόνος του, κάτι που σήμαινε πως η κατάσταση δεν ήταν καλή για το ζευγάρι. Το διαζύγιο ήρθε λίγο καιρό μετά, με τη Μέγκαν να παντρεύεται εν συνεχεία τον Χάρι και τον γνωστό παραγωγό να είναι σήμερα με τη διατροφολόγο, Τρέισι Κέρλαντ.

Οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί, φυσικά, για την πορεία των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, αναφέροντας πολλές λεπτομέρειες στο «Finding Freedom» για όσα έζησαν τον καιρό, όπου βρίσκονταν στο παλάτι, εξηγώντας τους λόγους που αποχώρησαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share