Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είστε αδιάκριτοι...» - Έξαλλη στον αέρα η Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη;

11 Αυγούστου 2020 20:03
«Είστε αδιάκριτοι...» - Έξαλλη στον αέρα η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη ήταν στον αέρα η Αννίτα Πάνια, η οποία ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου και του απάντησε ευθέως πως ήταν αδιάκριτος με αυτό που της ανέφερε, ενώ πρόσφατα έκανε αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κλείσει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη. Απαντώντας σε αυστηρό ύφος είπε στον δημοσιογράφο: «Είστε αδιάκριτοι».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «βασίλισσα» της TV θα «λάμψει δια της απουσίας της».

«Γενικά δε μου αρέσει να σχολιάζω ανθρώπους. Αλλά νομίζω πως η Ελένη είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι, που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της. Και αν δεν είναι στην τηλεόραση θα λάμψει δια της απουσίας της απλά» είπε η παρουσιάστρια.

"Ο Νίκος Καρβέλας είναι... Γι' αυτό τον χώρισα" - Σοκ από την Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια «έσπασε» την σιωπή της για το χωρισμό! Έδωσε τέλος για αυτόν τον λόγο και η σχέση της με το Νίκο Καρβέλα τελείωσε οριστικά! Τι είχε πει η ίδια;

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική. Όσο για τον... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share