Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Η Έλενα Τσαβαλιά είναι η μόνη που...» - «Χαμός» με την εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή

Όλα όσα είπε

10 Αυγούστου 2020 19:42
«Η Έλενα Τσαβαλιά είναι η μόνη που...» - «Χαμός» με την εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος προκλήθηκε από την εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή με όσα είπε για την Έλενα Τσαβαλιά, αναφέροντας τη σχέση τους και όσα συνέβησαν στη διάρκεια της καραντίνας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ετοίμασε την νέα του παράσταση, η οποία φυσικά είχε ως κεντρικό θέμα τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να κάνει ορισμένες αποκαλύψεις για την περίοδο, όπου όλοι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι μας.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε μεταξύ άλλων, ότι πήρε επτά κιλά στη διάρκεια της καραντίνας, ενώ η σύζυγός του δεν πήρε... απολύτως τίποτα και με μπόλικη δόση χιούμορ ανέφερε πως ήταν μάλλον και η μόνη Ελληνίδα που βγήκε κερδισμένη σε αυτή τη διαδικασία, ενώ πρόσφατα έκανε αποκάλυψη για το λόγο που δεν την ήθελε αρχικά.

Στη συνέχεια, είχε επισημάνει πως ήδη έχασε τα πρώτα πέντε κιλά και έπεται συνέχεια, με την περιπέτεια να περνά.

Δείτε το βίντεο:

Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για τη λιποθυμία του - Δίπλα του η Έλενα Τσαβαλιά

Αποκάλυψη για τη λιποθυμία του έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι δίπλα του σε μια στιγμή περίεργη για εκείνον, σε ένα μοναδικό βίωμα.

Ο διάσημος κωμικός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε αναφερθεί σε ουκ ολίγες πτυχές της προσωπικής του ζωής και μία από αυτή περιελάμβανε μια εποχή, όπου είχε λιποθυμήσει, ενώ με τη σύζυγό του φαινόταν να περνά μια δύσκολη στιγμή.

Η λιποθυμία του αυτή είχε έρθει... σε αποτρίχωση. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε δοκιμάσει, συγκεκριμένα, να αποτριχωθεί με κερί, μπαίνοντας στη διαδικασία, επειδή έπρεπε να ανταποκριθεί στους ρόλους γυναικών, που έπρεπε να υποδυθεί.

Κάπως έτσι, ο ίδιος αποφάσισε στο τέλος να κάνει θεραπεία με λέιζερ, ώστε να πραγματοποιήσει την αποτρίχωση, σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share