Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Νατάσα Παζαΐτη - Στο πλευρό της ο Κώστας Καραμανλής

Τι ανέφερε στο μήνυμά της;

1 Αυγούστου 2020 16:33
Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Νατάσα Παζαΐτη - Στο πλευρό της ο Κώστας Καραμανλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη ευτυχία ανακοίνωσε η Νατάσα Παζαΐτη, με τον Κώστα Καραμανλή να βρίσκεται στο πλευρό της και να στηρίζει κάθε επαγγελματικό βήμα της συζύγου του, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντοτε ενεργή και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την ιατρική, προβάλλοντας τη σχετική της ιδιότητα, αφού είχε σπεύσει να λάβει και το πτυχίο της όσο ο άνδρας της εξασκούσε καθήκοντα πρωθυπουργού, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στην επιφάνεια εικόνες από το μαγικό τους σπίτι στη Ραφήνα.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε πρόσφατα στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο, ούσα μία από τους ομιλητές. Φανέρωσε, δε, μέσω Instagram την χαρά της για το γεγονός.

«Συμμετοχή στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο με θέμα Πολύπλευρη Διεπιστημονική Αντιμετώπιση του Καρκίνου», έγραψε και στην φωτογραφία φαίνεται η ευχαρίστηση, που αποτέλεσε μέρος αυτού του συνεδρίου.

Νατάσα Παζαΐτη: Είδαμε τα παιδιά της και μείναμε άφωνοι - Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει

Η Νατάσα Παζαΐτη θέλησε να ευχηθεί στα δίδυμά της, τα οποία είχαν γενέθλια και συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε καθώς και με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μία πολύ ευχάριστη μέρα πέρασαν, τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και η... Δείτε τα παιδιά της Νατάσα Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share