Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Παλάτι για Καραμανλή - Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα

Θα μείνετε άναυδοι!

25 Ιουνίου 2020 08:42
Παλάτι για Καραμανλή - Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σύγχρονο παλάτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη. Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα.

"Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;": Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… "Νατάσα" απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα -δείτε εδώ τα πρόσωπά τους- και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο σπίτι τους στη Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

σπίτι Καραμανλή - Παζαΐτη

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Καραμανλή

Βαρύ πένθος βιώνει ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχασε ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο, καθώς σήμερα (2/6) έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, η Αμαλία Μεγαπάνου, το γένος Κανελλοπούλου, πέθανε σε ηλικία 91 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την ελληνική πολιτική σκηνή, αφού ήταν η σύζυγος του ιστορικού πρωθυπουργού της χώρας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, θείου του Κώστα.

Η Αμαλία Μεγαπάνου, που είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1929, ήταν κόρη του Αναστασίου Κανελλόπουλου, αδερφού του πολιτικού και φιλοσόφου Παναγιώτη Κανελλόπουλου. Το 1951 παντρεύτηκε τον μετέπειτα πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, του οποίου εδώ μπορείτε να μάθετε τις πιο άγνωστες πτυχές για τη ζωή του.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Καραμανλή - Πέθανε η Αμαλία Μεγαπάνου

Η Μεγαπάνου ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην εξορία του στο Παρίσι, τη δεκαετία του ’60. Η σχέση τους διήρκεσε έως το 1972, όταν η Μεγαπάνου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Αιτία του διαζυγίου ήταν η δύσκολη συμβίωση, την οποία παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Καραμανλής.

Με δωρεά της η Μεγαπάνου παραχώρησε τη συλλογή του πατέρα της, Αναστασίου Κανελλόπουλου, στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής. Μετά το διαζύγιό της με τον Καραμανλή παντρεύτηκε, στις 17 Μαΐου 1973, το μαιευτήρα Επαμεινώνδα Μεγαπάνο, του οποίου το όνομα πήρε και χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της συγγραφικής της καριέρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share