Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βαριέμαι! Πλήττω φρικτά με..." - Έξαλλος ο Γιάννης Μπέζος

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός!

28 Ιουλίου 2020 16:01

Ο Γιάννης Μπέζος πριν λίγο καιρό προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ταράχτηκε από το ερώτημα του απεσταλμένου δημοσιογράφου της εκπομπής. Ο Γιάννης Μπέζος δεν έκρυψε λεπτό την έντονη δυσαρέσκειά του για τις ερωτήσεις, που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός γίνεται "έξαλλος" με κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων, δείτε όλα όσα είπε σε πρόσφατο "ξέσπασμα" του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν πολύ δραστήριο ηθοποιό. Αυτό, διότι ο ίδιος παίζει τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Ωστόσο, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για τον διαχωρισμό των ηθοποιών, ξέσπασε. Μάλιστα, αυτός ο διαχωρισμός αφορούσε τους θεατρικούς ηθοποιούς και τους τηλεοπτικούς ηθοποιούς.

Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός

«Μην με βάλετε σε αυτή την κουβέντα, δεν θα απαντήσω σε αυτά!» είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος ηθοποιός. «Βαριέμαι! Πλήττω φρικτά με αυτές τις ερωτήσεις!», συμπλήρωσε. «Έχουν απαντηθεί από το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο…» θέλησε να εξηγήσει, ο Γιάννης Μπέζος στο δημοσιογράφο του «Ευτυχείτε».

«Κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον έχετε να με ρωτήσετε;» αναρωτήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός, για να προσθέσει με σαφήνεια, «Μη με ρωτάτε για την τηλεόραση και όλους αυτούς που παίζουν στις τηλεοράσεις, δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Γιάννης Μπέζος: Δεν φαντάζεστε ποια πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια του έχει παντρέψει

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με ανεπανάληπτες επιτυχίες στο βιογραφικό του τόσο για τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις όσο και σε τηλεοπτικές σειρές. Όλοι γνωρίζουμε πως εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη ενώ κατά καιρούς διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή βλέπουν το φως της δημοσιότητας ακόμη κι αν ο ίδιος κρατά ένα χαμηλό προφίλ, δείτε εδώ την οικονομική τραγωδία που "χτύπησε" τον ηθοποιό.

Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" στον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου υποδυόταν το σύζυγο της Κατερίνας Λέχου. Κάτι παραπάνω όμως συνδέει τους δύο ηθοποιούς που μέχρι πρότινος σχεδόν κανείς δε γνώριζε.

Η Κατερίνα Λέχου είναι παντρεμένη με τον Μάνο Στρατάκη.Ο γάμος είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτμο ενώ παρόντες ήταν μόνο οι κουμπάροι τους Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share