Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

«Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος από τον...» - Ξεσπά ο Γιάννης Μπέζος

Χαμός με τον ηθοποιό

16 Ιουλίου 2020 19:37
«Θεωρώ ότι είμαι καλύτερος από τον...» - Ξεσπά ο Γιάννης Μπέζος
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τους ρόλους του και αναφέρθηκε στο πού είναι καλύτερος, καθώς και στις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε με αφοπλιστικό τρόπο για διάσημο αθλητή, επεσήμανε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, ότι είναι καλύτερο από κάθε του ρόλο, καθώς ο κόσμος έρχεται να δει τον ίδιο και όχι το άτομο, που υποδύεται.

Για την πανδημία που επηρέασε και τον χώρο του θεάματος, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αισιόδοξος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν βγήκε η χώρα από την πρίζα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμη και με άλλον τρόπο. Ακόμη και με δυσκολία. Αυτό που ζήσαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν αυτά».

Εν συνεχεία, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στους ρόλους του και στην αλληλεπίδραση του κοινού, λέγοντας:

«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν κάποιες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν».

Σχετικά με το απόμακρο και αυστηρό προφίλ που του προσάπτουν, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε:

«Ας στεναχωριέται το κοινό και πιστεύω πως λόγω αυτού με εκτιμάει περισσότερο. Ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος αυθόρμητα για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ και τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα ίσα που με το έργο μου έχω αποδείξει ότι τους αγαπώ περισσότερο από κάποιους που τους χαιδεύουν όλη μέρα. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δεν θέλω να χάσω. Το κοινό ακολουθεί τους γενναίους, όχι αυτούς που φοβούνται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share