Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αλβάρο-Αθηνά Ωνάση - Δεν φαντάζεστε ποια...

Τι είχε δηλώσει ο ίδιος;

26 Ιουλίου 2020 14:12
Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αλβάρο-Αθηνά Ωνάση - Δεν φαντάζεστε ποια...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την γυναίκα που ευθύνεται για τον χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση βρήκαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα.

Αυτό γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου βόμβα ότι ο λόγος του χωρισμού φημολογείται ότι ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, και εδώ θα διαβάσετε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ο ίδιος ο Αλβάρο δήλωνε συντετριμμένος, γιατί- όπως είχε πει αποκλειστικά στην εφημερίδα Freddo – δεν θέλει να να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση:

«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή.

γυναίκα που ευθύνεται για τον χωρισμό του Αλβάρο- Ωνάση

Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι’αυτό. Για την αγάπη μου…» είπε στη Freddo. Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η γυναίκα η οποία στάθηκε η αφορμή για το διαζύγιο.

Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το καταλάβαινε ποτέ - Ολόκληρο σχέδιο

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.

Μιλώντας στο «Πρωϊνό», ο ίδιος ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του. Ακόμα ο Αλβάρο είχε αποκαλύψει κάτι σοκαριστικό για την Αθηνά, το οποίο δημοσιεύτηκε στα ξένα μέσα.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share