Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη από τον Άλβαρο: "Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει..."

"Επίθεση" στην κληρονόμο

16 Ιουλίου 2020 16:33
Αποκάλυψη από τον Άλβαρο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας έκανε επίθεση στην «χρυσή κληρονόμο», δηλαδή την Αθηνά Ωνάση– Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Βραζιλιάνο ιππέα μέσω της συντρόφου του, Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια

Με τον τίτλο: «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας… επιτίθεται στην Αθηνά Ωνάση. Ακόμα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για την υγεία της, και για το πρόβλημα που έκρυβε.

Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα παιδί.

Κάποιοι μάλιστα υποστήριζαν ότι το δημοσίευμα ήταν απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος της Ωνάση.

Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερόταν από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδίκαζαν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα χρειαζόταν τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Ο συντάκτης, όπως ανέφερε το περιοδικό Λοιπόν, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις προσπάθειες της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση να αποκτήσει την Αθηνά.

Δεν αναφέρει όμως ότι η Αθηνά παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία, όπως και τις προσπάθειες του Αλβάρο για να υιοθετήσει η Αθηνά τη δική του κόρη, τη Βίβιαν, ώστε να γίνει αυτομάτως και κληρονόμος της.

Αυτό είναι το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

Αυτό είναι το πρόσωπο του άγνωστου αδερφού της Αθηνάς Ωνάση. Τι γνωρίζατε ότι έχει έναν κρυφό αδερφό; Δείτε ποιος είναι.

Εκτός από την άγνωστη αδερφή της Ωνάση που θα δείτε εδώ, έχει ακόμα έναν αδερφό. Ο λόγος για τον ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, τον ετεροθαλή αδερφό της, ο οποίος έχει παντρευτεί. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στη Ρωσία.

Ωστόσο από τον γάμο έλειπε η Αθηνά Ωνάση. Είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε.

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Αθηνά Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share