Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

"Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Νίκο Καρβέλα" - Δήλωση "βόμβα"

Ποια το είπε;

18 Ιουλίου 2020 20:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη». Δεν μιλάμε βέβαια για την Άννα Βίσση, αλλά για μια άλλη πασίγνωστη ελληνίδα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» μίλησε για όλους και για όλα. Η Κατερίνα ανήκει στα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, μέσα στα οποία ήταν και ο Νίκος Καρβέλας. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο Star Academy, εκείνος στη θέση του κριτή και εκείνη στη θέση της διευθύντριας της σχολής. Ωστόσο, όταν ο συνθέτης πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια την οδήγησε στο να μην εμφανιστεί ξανά στο πλατό στα live του show.

«Τι προβληματιστεί; Σταμάτησα να πηγαίνω. Για να είμαστε δίκαιοι και να μην κάνω και την πολύ έξυπνη, είχα την πολυτέλεια από το συμβόλαιο μου να σταματήσω να πηγαίνω, εφόσον δεν συνάδει με αυτό που εγώ θεωρούσα αξιοπρεπές. Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη. Θεωρώ ότι έχει μια σκοτεινή ιδιοφυΐα, η οποία εμένα με τρελαίνει. Δεν θεώρησα επ’ ουδενί ότι αυτό το πράγμα χρειαζόταν και δεν μπόρεσα και ποτέ να καταλάβω γιατί το έκανε. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ήταν πολύ έντονη η αντίδραση μου, δεν ξαναμιλήσαμε. Νομίζω ότι ήταν ο τρόπος του να ξορκίσει ή να σαρκάσει πράγματα που δεν του άρεσαν και το ότι βρισκόταν εκεί για άλλους λόγους από αυτούς που έπρεπε. Ενδεχομένως ή γιατί ήταν οικονομικοί ή κάτι τον είχαν πείσει και τελικά δεν ήταν έτσι όπως θα ήθελε τα πράγματα. Εγώ έχω άλλη λογική, λέω ότι άμα δεν σου αρέσει, λες κύριοι δεν μου αρέσει, χαιρετισμούς, πήρα αυτά, πάρτε τα πίσω αυτά, τελειώνει το θέμα.», αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πηγή: Youweekly.gr

Κορμάρα η 37χρονη κόρη του Νίκου Καρβέλα με το μπικίνι της: Ξεπέρασε τα 36.000 likes

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι ύστερα από δυο γέννες και τα likes πέφτουν βροχή!

Μπορεί η 37χρονη κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού να ζει και να εργάζεται ως ενδυματολόγος στη Νέα Υόρκη, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να χαίρεται τις καλοκαιρινές ημέρες.

Μαζί με τον άντρα της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους Νίκο και Νέστορα χάρηκαν τον ήλιο και την ξάπλα στο γκαζόν, δίπλα σε μια πισίνα.

Η Σοφία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εξόρμησή τους με τους περίπου 36.000 followers της στο Instagram και τα σχόλια που εισέπραξε ήταν πολλά και κολακευτικά.

Ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους της εστίασαν στη σιλουέτα της, γράφοντας πως είναι «κορμάρα» και έχει κληρονομήσει τα γονίδια της αειθαλούς μητέρας της, ενώ άλλοι την προέτρεψαν δημόσια να προχωρήσει στην απόκτηση και τρίτου παιδιού, αφού, όπως φαίνεται, η μητρότητα είναι κάτι που της πηγαίνει πολύ.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share