Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το καταλάβαινε ποτέ - Ολόκληρο σχέδιο

Δείτε τι έκανε

18 Ιουλίου 2020 18:30
Έτσι απατούσε ο Αλβάρο την Αθηνά Ωνάση και δεν το καταλάβαινε ποτέ - Ολόκληρο σχέδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.

Μιλώντας στο «Πρωϊνό», ο ίδιος ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του. Ακόμα ο Αλβάρο είχε αποκαλύψει κάτι σοκαριστικό για την Αθηνά, το οποίο δημοσιεύτηκε στα ξένα μέσα.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Φωτογραφία που σοκάρει: Κατάρρευση και άσχημα νέα για την υγεία της Αθηνάς Ωνάση!

Μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση που έρχεται από το παρελθόν προκαλεί έντονη ανησυχία! Έδινε κρυφά μάχη με την νευρική ανορεξία;

Η «χρυσή κληρονόμος» πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, και μια κατάρα την "στοιχειώνει".

Ο πόλεμος που ακολουθεί σε αυτό το πολύκροτο διαζύγιο που φτάνει μέχρι και να διεκδικεί ο Αλβάρο μέρος από την περιουσία της Αθηνάς αλλά και την «λυτρωτική» χαρά που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει ο ίδιος στα social media, φαίνεται πως έχουν γονατίσει την Αθηνά Ωνάση.

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία στο athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share