Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

«Εσύ να σκάσεις...» - Πανικός με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Χαμός!

13 Ιουλίου 2020 12:45
«Εσύ να σκάσεις...» - Πανικός με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Πανικός επικράτησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να βρίσκεται εκτός εαυτού και να ζητά από ιδιοκτήτη ομίλου να «βγάλει το σκασμό».

Συγκεκριμένα, η επαναφορά στο προσκήνιο από τον εν λόγω όμιλο εγγράφου στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση Novartis ήταν ο λόγος της επίθεσης του γνωστού δημοσιογράφου στον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα έγγραφο που είχε δημοσιευτεί και στο παρελθόν και είχε τότε καταστεί σαφές ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση.

Ο Χατζηνικολάου τόνισε, δε, ότι ο Αλαφούζος έχει πολύ μικρό ηθικό ανάστημα, για να τον πιάσει στο στόμα του, ανοίγοντας τότε έναν κύκλο «ξεκατινιάσματος», ενώ πρόσφατο ήταν το αιχμηρό του σχόλιο για ντροπή και όνειδος σε θέμα επικαιτότητας.

Στην εκπομπή του Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε μεταξύ άλλων: «Με αφορμή ένα έγγραφο που έδωσε στην επιτροπή ο κ. Αγγελής, ένα ξαναζεσταμένο έγγραφο, γιατί θυμίζω και πριν από ένα ενάμιση χρόνο, ξανασυζητούσαμε για το ίδιο έγγραφο, ο Γιαννάκης από το νέο Φάληρο, ο Γιαννάκης που του αρέσει να κάνει μπάνιο στο Ασπρονήσι, κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι. Αυτός που δεν ξυπνάει πριν τις 11:00, αλλά σήμερα έβαλε ξυπνητήρι για να με ακούσει... Όχι, όχι, ψέματα. Ξυπνούσε πριν τις έντεκα την περίοδο, που έκανε εκστρατεία για να ρίξει τι Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τότε ξυπνούσε νωρίς. Για να δίνει γραμμή στα τσιράκια του.

Αυτό το καλό παιδί λοιπόν και το άξιο παλικάρι, νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία, να λασπώσει εμένα προσωπικά και τον Real FM.

Η ιστορία αυτή, η ιστορία δηλαδή της αναφορά τους ονόματός μου σε ένα έγγραφο της Novartis έχει απαντηθεί ήδη εδώ και ενάμιση, δύο χρόνια.

Και ακριβώς επειδή απαντήθηκε πλήρως, δεν επανήλθε ποτέ κανείς... Καμιά άλλη εφημερίδα πλην της Καθημερινής και κανένα άλλο σταθμός πλην του ΣKAI, δηλαδή κανένας άνθρωπος άλλο εκτός από τον Γιαννάκη, δεν ασχολήθηκε με αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share