Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης: Αποχαιρέτησε το «παιδί» του

Συγκίνηση

13 Ιουλίου 2020 09:56
Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης: Αποχαιρέτησε το «παιδί» του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μέσα σε φοβερή συγκίνηση αποχαιρέτησε ακόμη ένα «παιδί» του στον αέρα του ΑΝΤ1.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στην αρχή της φετινής σεζόν. Η νεαρή δημοσιογράφος, μετά από ένα χρόνο παρουσίας δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, εγκαταλείπει την ενημερωτική εκπομπή, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε πως εκτίμησε το γεγονός πως η Αλεξάνδρα Καϋμένου του μίλησε καιρό πριν για την απόφασή της και της είπε πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα της ως δεύτερος πατέρας, αν και πρόσφατα ο δημοσιογράφος έζησε μια τραγωδία.

«Ετοιμάζεσαι εσύ. Πριν τελειώσει η σεζόν και μας εγκαταλείψεις, γιατί το κοριτσάκι μας θα μας εγκαταλείψει. Ανοίγει τα φτερά της για κάτι άλλο. Ξέρεις τι εκτίμησα σε εσένα; Ότι μου το είπες αρκετό καιρό πριν. Το εκτίμησα ιδιαίτερα και σέβομαι τις επιλογές σου. Θα είμαι δίπλα σου, όπως σου έχω πει, σε αυτές τις επιλογές που θα κάνεις τις επαγγελματικές και τις προσωπικές ως δεύτερος μπαμπάς» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης για το θάνατο - "Είναι εδώ, μας παρακολουθεί και..."

Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για ένα θάνατο που στεναχώρησε και τον ίδιο αλλά και το κανάλι του Αμαρουσίου. Πού αναφερόταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα";

Ο λόγος για το θάνατο του Μίνωα Κυριακού, οποίος πέθανε περίπου πριν από 3 χρόνια. Ο παρουσιαστής του Ant1, με αφορμή αυτό, αρχικά μίλησε στην πρωινή του εκπομπή, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη Φαίη Σκορδά για να πει δυο λόγια για τον ιδρυτή του σταθμού.

Διαβάστε όσα είπε:

"Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μου γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…", κατέληξε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share