Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Αν δεν κάνουμε παιδί θα ..." - Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε!

2 Ιουλίου 2020 08:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου, πριν καιρό, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη διαδικασία που ακολούθησε, ώστε να μείνει έγκυος. Τι είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια και τι είχε αναφέρει για το σύντροφό της;

Μετά τη συνέντευξη που σας παρουσιάσαμε χθες -δείτε εδώ όσα είπε για τα επαγγελματικά της-, διαβάστε παρακάτω όσα είχε πει η ίδια για την προσωπική ζωή της:

"Η αλήθεια είναι ότι δε θα με χάλαγε να έχω και ένα δικό μου παιδί (σχετικά με την βαφτιστήρα της). Αλλά μιας και δεν το έχω, τι να κάνω;"

-Πώς γίνεται να αυτοσαρκάζεσαι και για αυτό;

"Δεν γίνεται αλλιώς. Κάποια στιγμή συνηθίζεις. Μετά από προσπάθειες και ραντεβού σε γιατρούς, έφτασα σε αυτό το σημείο. Ο δικός μου χαρακτήρας είναι έτσι. Άλλες γυναίκες έχουν εμμονική σχέση με αυτό. Εγώ πια δεν έχω."

-Υπήρξε περίοδος που σε έβαλε κάτω;

"Ε βέβαια. Κοίταξε, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο σύντροφος που έχεις. Το έχω πει και σε μια φίλη μου. 'Τι προτιμάς να έχεις; Ένα παιδί ή έναν καλό σύντροφο;'. Πολλές φορές αυτά τα δύο δεν πηγαίνουν μαζί. Και επειδή εγώ έχω έναν πάρα πολύ καλό σύντροφο που είναι εκεί και θα είναι εκεί για εμένα -λέω και δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο- ότι αν δεν κάνουμε παιδί, θα έχουμε ο ένας τον άλλον.

Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που το ζευγάρι απομακρύνεται. Η γυναίκα παίρνει τα φάρμακά της, οι ορμόνες δημιουργούν νεύρα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και ο άντρας σου πρέπει να μπορεί να το αντέξει όλο αυτό. Παίρνεις φάρμακα, έχεις ζαλάδες, κάνεις ενέσεις, μπορεί να παχαίνεις, μπορεί να νιώθεις δυσφορία, μπορεί να πεινάς, να αηδιάζεις, μπορεί όλα αυτά να σου συμβαίνουν ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία".

-Τώρα σε τι φάση είσαι;

"Τώρα δεν κάνω τίποτα. Είμαι σε μια φάση που θέλω να ξεκουράσω το μυαλό και το σώμα μου. Μου το οφείλω μετά από έξι χρόνια που προσπαθώ".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share