Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν θα το έκανα ποτέ γιατί...": Έβαλε ένα... τέλος η Μαρία Μπεκατώρου

Τι αποκάλυψε;

1 Ιουλίου 2020 08:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στην παρουσίαση και ότι πρόγραμμα παρουσιάζει σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια πριν καιρό και συγκεκριμένα πριν την πετυχημένη πρεμιέρα του "Υour Face Sounds Familiar" έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δε θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση.

Θα ξανά έκανες πρωινό;

Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή να κάνω πρωινό, γιατί πιεζόμουν όταν ερχόταν η ώρα του πάνελ. Δεν μου αρέσει να κρίνω κι ένιωθα άβολα όταν έπρεπε να σχολιάσουμε τις ζωές των άλλων. Πιστεύω, ότι μου ταιριάζουν οι αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές, γιατί θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Σε τι είδους εκπομπή δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου;

Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω ριάλιτι.

Αν, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ σου έκανε μια δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσεις το "Big Brother", θα την απέρριπτες;

Δε θα το έκανα ποτέ. Δε μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα τόσο με το "Your Face Sounds Familiar" όσο και με το "Still Standing". Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα.

«Σηκώνομαι το πρωί και ανησυχώ γιατί...» - Εφιαλτικές στιγμές για τη Μαρία Μπεκατώρου

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σε μια βόλτα με την Φαίη Σκορδά, στο πλαίσιο μιας σχετικής στήλης στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική της ζωή.

Αφού πήγαν βόλτα την σκυλίτσα της και στο σούπερ μάρκετ, στον δρόμο για το στούντιο όπου η Μαρία κάνει γυρίσματα, η διάθεση ήταν εξομολογητική, ενώ αποκάλυψη ήρθε στην φόρα για το δεύτερο πατέρα της.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Still Standing επαίνεσε τη φίλη και κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ για το πόσο τη στήριξε σε ένα άγνωστο περιστατικό με την υγεία της.

Όπως αποκάλυψε, παραμονές του γάμου του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη, η Μαρία την πήρε τηλέφωνο. «Σηκώνομαι το πρωί και ανησυχώ γιατί νομίζω ότι κάτι έχω πιάσει στο στήθος μου. Την παίρνω τηλέφωνο. Απλά έχω αγχωθεί της είπα».

Η Υβόννη τότε παράτησε όλες τις προετοιμασίες για να πάει με τη Μαρία στον γιατρό παρά το ότι παντρευόταν. «Σε όλα μου θα τρέξει σαν τρελή» είπε η Μαρία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share