Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεκατώρου - Αυτός είναι ο δεύτερος πατέρας της!

Τι είχε δηλώσει η ίδια;

18 Ιουνίου 2020 15:48
Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεκατώρου - Αυτός είναι ο δεύτερος πατέρας της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αποκαλύψει κάτι που είχε προκαλέσει πανικό, δηλαδή πως έναν ακόμα άνδρα είχε σαν δεύτερο πατέρα.

Εννέα ολόκληρα χρόνια ζευγάρι με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, τον Γιάννη Καρατζαφέρη, την δεκαετία του 90'. Τότε είχε ξεκινήσει και την καριέρα της στην τηλεόραση στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Πλέον η Μαρία είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο ενώ ο Γιάννης Καρατζαφέρης είναι επίσης παντρεμένος με παιδιά. Μάλιστα, είναι στα καλύτερα της και έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, και εμείς σας έχουμε εδώ τα φαγητά που έβαλε στην διατροφή της και τα κατάφερε.

Έτσι, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σαν δεύτερο πατέρα, αν και τελικά δεν έγινε ο πεθερός της.

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου - Χθες το βράδυ έμαθε αυτό που περίμενε τόσο καιρό

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Δευτέρας (15/06) η Μαρία Μπεκατώρου. Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του Ant1;

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για χθες Κυριακή 14 Ιουνίου. Τι ποσοστό έκανε το τελευταίο -δείτε εδώ τι έγινε με το παιχνίδι- επεισόδιο της εκπομπής "Still Standing Golden Edition", σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen;

Η αγαπημένη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλατό της, αγαπημένα πρόσωπα που έχουν περάσει από το κανάλι του Αμαρουσίου. Μαζί πέρασαν υπέροχα, διασκεδάζοντας το κοινό και αυτό φάνηκε, άλλωστε, από τον γενικό πίνακα της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή "Still standing Golden Edition" βρήκε νικήτρια στην prime time ζώνη, αφού σημείωσε 20.4%. Αμέσως μετά, ήρθε η σειρά του Open, "Κόκκινο Ποτάμι" με 19,0%, η οποία ήταν σε επανάληψη.

Δείτε για τα υπόλοιπα προγράμματα της prime time ζώνης παρακάτω:

Prime time

  • AΝΤ1: Still standing Golden Edition 20.4
  • ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 14,6
  • STAR: Ο σπαγγοραμένος 8,0
  • ΣΚΑΙ: Νόρμπιτ 10,4
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 7,8
  • OPEN: Το κόκκινο ποτάμι (Ε) 19,0
  • Mega: Ο Δήμος από τα Τρίκαλα 4,6
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share