Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

O άγνωστος εφιάλτης για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Πώς έχασε την βίλα του;

Τρομερό παρασκήνιο!

29 Ιουνίου 2020 20:54
O άγνωστος εφιάλτης για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Πώς έχασε την βίλα του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι αυτό που λέμε ηθοποιός παλαιάς κοπής. Δεν προκαλεί, δεν μιλά για τα προσωπικά του και τηρεί χαμηλούς τόνους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις είναι για το σπίτι που έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Βάρκιζα.

Ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, πολύ λίγα έχουν γραφτεί. Άλλωστε πλέον, ανήκει στην πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ζωή του πριν το… Μένουμε Σπίτι

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρει το βιογραφικό του, (Πειραιάς, 9 Μαρτίου 1955-) είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών.Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, με τον τίτλο Στην υγειά μας, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ρούλα Κορομηλά: Έτσι θα «κατέστρεφε» τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Η άγνωστη σχέση τους και το απίστευτο παρασκήνιο!

Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha. Από το 2017 η εκπομπή μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα” (ΝΕΤ, 1992-1993), “Κόντρα πλακέ” (MEGA, 1996-1999), “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” (MEGA, 1999-2002), (ΝΕΤ, 2002-2004) και “Τοις μετρητοίς” (ΝΕΤ, 2005-2007).Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία χώρισαν το 2015. Αυτή την περίοδο έχει γίνει viral το σποτ του για το Μένουμε Σπίτι.

Το διαζύγιο που είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η βίλα του στην Βάρκιζα

Συναινετικό ήταν το διαζύγιο με την πρώην, πλέον, σύζυγο του Αθηνά Τσιλύρα έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου,το οποίο και βγήκε το 2017.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα – υψηλά – εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του» σε μηνιαία βάση, μια δήλωση που αποδίδει σε άνθρωπο του κύκλου τους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο, ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και να μην πιέσει την κατάσταση. Το εν λόγω σπίτι είναι νεόδμητο, άκρως εντυπωσιακό και αρκετά μεγάλο. Ήταν το μεράκι του παρουσιαστή και ηθοποιού, αφού μεγάλωσε σε μια οικογένεια χωρίς ανέσεις. Τελικά, έμελλε να φύγει από τα χέρια του…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share