Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια..." - Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει

Όσα έχει πει η ίδια!

29 Ιουνίου 2020 10:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου, πριν καιρό, είχε δώσει συνέντευξη και είχε αναφερθεί στην ευτυχία της και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική της ζωή.

Τι είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Ant1; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τη συνέντευξή της:

Τι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία σου;

Νομίζω ότι είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σου λείπει ένα παιδάκι;

Πλέον, δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση.

Τι σε θυμώνει περισσότερο όταν σε ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα;

Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση, ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα.

Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι "σκαλίζουν" συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.

Μιας και αναφερθήκαμε στην Μαρία Μπεκατώρου, δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες ημέρες για τις δύο μεγάλες αγάπες της.

"Τώρα πια θα αφήσω το σπίτι...": Δήλωση σοκ από την Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αφού έχει ανακηρυχθεί βασίλισσα της απογευματινής ζώνης! Έδωσε όμως μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον λόγο που φεύγει από το σπίτι και την σχέση της με τον άντρα της!

Πόσο έχει επηρεάσει ο χρόνος την σχέση τους;

Η Μαρία Μπεκατώρου σε ερώτηση ενός δημοσιογράφου για τον γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο!

"Ο Αντώνης είναι πάντα ο άντρας μου! Προσαρμόστηκε πια και με συμβουλεύει. Άσε, που με ισορροπεί και με φέρνει στα ίσια μου. Όταν έφυγα από το «Τελεσίτυ», πήγα στο Mega και μετά στον ΑΝΤ1, η ζωή μας άλλαξε.

Άλλαξαν οι απαιτήσεις. Ήταν δύσκολο και για τους δυο μας. Εμείς είχαμε μάθει να τρώμε μαζί, να κοιμόμαστε την ίδια ώρα, να έχουμε κοινό χρόνο. Τώρα πια θα αφήσω φαγητό στο σπίτι, θα είμαι όλη την ημέρα στα γυρίσματα κι ο Αντώνης θα γυρίσει να φάει μόνος του.

Το βράδυ που γυρίζω με περιμένει. Αλλά, ο κοινός μας χρόνος έχει συρρικνωθεί πολύ. Το έχει συνηθίσει πια."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share