Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα..." - Αιχμηρό σχόλιο από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συμβαίνει;

22 Ιουνίου 2020 12:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πήρε θέση και σχολίασε τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την καμπάνια του "Μένουμε σπίτι". Τι ανέφερε μέσω Twitter;

Συγκεκριμένα, η κουβέντα και γενικά τα σχόλια φούντωσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για πρόσωπα και ΜΜΕ που έλαβαν πολύ υψηλά ποσά και για άλλα που αποκλείστηκαν.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου -ο οποίος πάντα λέει την άποψή του- με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε το θέμα:

"Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαφάνεια για την κρατική διαφήμιση των τελευταίων 10-15 ετών. Εύκολος στόχος τα ΜΜΕ. Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους τα πολιτικά κόμματα. Οφείλουν να αξιοποιούν τα χρήματα των φορολογουμένων με αντικειμενικά κριτήρια. Απαιτείται νομοθετική ρύθμιση!".

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απάντησε και στα περί… Ευαγγελάτου. Στο ερώτημα αν ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο όμιλος του τον ξεπέρασαν σε διαφημιστικά έσοδα σχολίασε: "Όλοι με ξεπερνούν. Και τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ. Τιμή μου".

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένας Μεγάλος Γολγοθάς...» - Σοκάρει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σοκάρει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για «Μεγάλο Γολγοθά», θέλοντας να σχολιάσει με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ένα από τα μεγάλα θέματα των τελευταίων ημερών.

Ο διάσημος δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον Κώστα Μπακογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για την προσπάθεια εφαρμογής του «Μεγάλου Περιπάτου», ρωτώντας τον αν τελικά υπήρξαν λάθη, αν και ο παρουσιαστής «κοκκάλωσε» με ένα λάθος που τον άφησε άφωνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, φυσικά, άφησε το δικό του στίγμα, καθώς λόγω της κριτικής που δέχεται ο δήμαρχος Αθηναίων, χαρακτήρισε τον Περίπατο ως... «Μεγάλο Γολγοθά», που βιώνει τις τελευταίες μέρες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share