Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνισή του

Άλλος άνθρωπος!

18 Ιουνίου 2020 13:05
Αγνώριστος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, όπως είδαμε μέσα από την εκπομπή του Ant1, "Πρωινό".

Συγκεκριμένα, μέσα από την πρωινή εκπομπή του καναλιού, είδαμε, ότι ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έχει αδυνατίσει παρά πολύ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Νάνσυς Παραδεισάνου, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, από τον Μάρτιο του 2019 ξεκίνησε να ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής με τη βοήθεια ενός γιατρού. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει χάσει πάνω από 50 κιλά.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μαζί με τον Βαλάντη να διασκεδάζουν. Ο ίδιος κάθεται στο σκαμπό του πιάνου και φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καλά και στα προσωπικά του.

Δείτε το βίντεο:

Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία απ' όταν ήταν παιδάκι.

Είχε και δεύτερο παιδί η Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τι είχε πει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ;

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε σε συνέντευξή του ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, πριν αρκετό καιρό, έμεινε καθηλωμένος για έξι εβδομάδες στο κρεβάτι, εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σπίτι του. Τελικά, πήρε εξιτήριο, από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Την πρώτη του συνέντευξη μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, την έδωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που βίωσε με την υγεία του και συνέχισε κάνοντας μια αποκάλυψη που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άντρας που ζει στο εξωτερικό υποστηρίζει πως είναι ο κρυφός γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η ταυτότητα της οποίας μάλιστα βγήκε στην φόρα πρόσφατα και αποκάλυψε τα πάντα για εκείνη. Μάλιστα του τηλεφώνησε, διότι θέλει να τον γνωρίσει και σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα. Τόνισε πως σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης αυτής και μέχρι στιγμής δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συνάντηση ή εξέταση.

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ισχύει. «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία», είχε δηλώσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share