Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

«Μπαίνω στο Instagram και βλέπω την Έλενα να...» - «Βόμβα» στο γάμο Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά

Σοκ!

7 Ιουνίου 2020 09:34
«Μπαίνω στο Instagram και βλέπω την Έλενα να...» - «Βόμβα» στο γάμο Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια «βόμβα» εκτοξεύθηκε για το γάμο του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τον πρώτο να αναφέρει, μάλιστα, τι ήταν αυτό που είδε, κοιτάζοντας το Instagram της συζύγου του.

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά λεπτομέρειες για το γάμο τους, ενώ είχε αποτάξει κάθε δημοσίευμα, που έκανε λόγο για διαζύγιο.

«Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μυστικό που μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Με χιούμορ, μάλιστα, σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος όταν η Έλενα βγαίνει έξω με τις φίλες της και τι είναι εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και να μην κάνει περίεργες σκέψεις, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την πρόσφατη ξαφνική τους ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε γελώντας: «Η Έλενα σέβεται εμένα, την προσωπικότητά μου, σέβεται το ότι έχω ανάγκη να βγω με φίλους να περάσω καλά. Εκείνη βγαίνει με φίλες της, δεν έχουμε τα με ποιον, πού κλπ. Κατάλαβες; Απλώς μπαίνω μετά από λίγο στο Instagram να δω ότι έχει ανεβάσει με φίλες της και ηρεμώ! Δεν κάνω σκηνή πριν!».

Χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Χαρές στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Γιορτή για το ζευγάρι, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος τους Χάρης που είναι και η μεγάλη αδυναμία τους και δεν του χαλάνε ούτε ένα χατήρι.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Χάρης κλείνει 16 χρόνια ζωής και είναι η απόλυτη προτεραιότητα των... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share