Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

"10 χρόνια είμαι με τον..." - Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει

Μια εξομολόγηση ψυχής!

2 Ιουνίου 2020 08:34
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια αληθινή εξομολόγηση ψυχής έκανε ο Χάρης Ρώμας αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία 10 χρόνια. Καλεσμένος στην εκπομπή DOT το μεσημέρι της Κυριακής ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους καθώς δεν συνηθίζει να "εκτίθεται" στα φώτα της δημοσιότητας κατά αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, μία ακόμη αποκάλυψη είχε κάνει πρόσφατα αναφερόμενος στο έμφραγμα που υπέστη και την περιπέτεια της υγείας του, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρακτηριστικά πως εδώ και 10 χρόνια έχει βρει το άλλο του μισό και τον άνθρωπο της ζωής του και φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου. Ο Χάρης Ρώμας πιο ώριμος συναισθηματικά από ποτέ ανέφερε πως αισθάνεται σίγουρος για το άτομο που βρίσκεται στη ζωή του, ενώ αντλεί αγάπη και ασφάλεια που τον βοηθά να νιώθει πλήρης μέσα του.

“Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμπλήρωσε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς”.

”Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο”.

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας:

"Τιμή μου και καμάρι μου": Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοικτά για την ομοφυλοφιλία!

Εντελώς ακομπλεξάριστος, για πρώτη φορά, μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

"Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το "Χάρης Ρώμας γκέι". Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ' αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;

Χάρης Ρώμας γκει

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο "πικάντικα", εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share