Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

"Είσαι γκέι;": Ο Χάρης Ρώμας απαντά ανοικτά για πρώτη φορά!

Περήφανος

20 Μαΐου 2020 20:30

Για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά ο Χάρης Ρώμας για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει!

"Πατώντας το όνομά σας στο Google, ένα από τα πρώτα αποτελέσματα είναι το "Χάρης Ρώμας γκέι". Μάλιστα, υπάρχει ένα κατάπτυστο δημοσίευμα εναντίον σας σε κάποιο blog, που βασίζεται σ' αυτόν τον ερωτικό προσανατολισμό. Σας ενόχλησε, σας πίεσε, σκεφτήκατε να κινηθείτε δικαστικά;

Ο Χάρης Ρώμας απαντά ανοικτά για πρώτη φορά!

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο "πικάντικα", εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.»

Λίφτινγκ: Πως είναι σήμερα η Λίλη, το κορίτσι του Χάρη Ρώμα - Γεράσιμου Μαντούβαλου;

Το Λίφτινγκ ήταν η σειρά που ήρθε στα "καπάκια" μετά το τέλος του Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1 με τον Χάρη Ρώμα να πρωταγωνιστεί ξανά ως... ερωτύλος αυτή την φορά!

Σε αντίθεση με τον "Κωνσταντίνο Κατακουζηνό", τον οποίο και είδαμε και σ' αυτή την σειρά, ο "Γεράσιμος Μαντούβαλος" την μια γυναίκα έπαιρνε και την άλλη άφηνε! Ωστόσο η μεγάλη του καψούρα ήταν η "Λίλη Τζαβάρα"!

Τον ρόλο της Λίλης έπαιζε η ηθοποιός Φανή Σπανού, η οποία μετά την σειρά στην κυριολεξία εξαφανίστηκε! Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως η κοπέλα σήμερα δεν έχει καν λογαριασμό στο Instagram, αφού έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ωστόσο τα "τσακάλια" του Athensmagazine.gr τρύπωσαν και βρήκαν διάφορες πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού και σας την παρουσιάζουν! Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω σαν να μην πέρασαν τα χρόνια από πάνω της...

Φανή Σπανού Λιφτινγκ

Πως είναι σήμερα η Λίλη από το Λιφτινγκ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share