Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Γιάννη Στάνκογλου

Δύσκολες ώρες

1 Ιουνίου 2020 11:38
Θλίψη για τον Γιάννη Στάνκογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγαπημένο του κατοικίδιο "έχασε" από τη ζωή, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Την αποκάλυψη του δυσάρεστου γεγονότος έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του, όπου είχε ποζάρει μαζί με την γατούλα του. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια, μετά από 20 χρόνια που την είχε.

«Αντίο καλή μου Φάτσα… 20 χρόνια μαζί... είναι μια ζωή.. Θα σε κρατάω στην μνήμη μου για πάντα...φάτσα... νιααααοοοουυυ...», έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Η φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Τον αναγνωρίσατε;

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι είχε γενέθλια και δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το παρελθόν. Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Θωμά Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες, με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε έκανε γνωστή και την ηλικία του.

«Σήμερα κλείνω τα 46. Μέρα γενεθλίων η μέρα που πέθανε ο αγαπημένος μου David Bowie. Θα το γιορτάσω μαζί του....» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίσατε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής με τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαία τραγούδια.Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο λόγος για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, που με αφορμή τα γενέθλια του και θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, ανάρτησε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία!

«Ευχαριστώ για τις ευχές αγαπητοί μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share