Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Γνωστός τραγουδιστής πέθανε πάνω στη σκηνή!

Θρήνος!

1 Ιανουαρίου 2020 11:12
Σοκ: Γνωστός τραγουδιστής πέθανε πάνω στη σκηνή!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής! Σοκαρισμένο το κοινό δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι γινόταν! Άλλη μια τραγική είδηση ήταν ο θάνατος γνωστού μουσικού!

Τη στιγμή της κατάρρευσης του άτυχου τραγουδιστή κατέγραψε ένας από τους θεατές με τον 58χρονο τραγουδιστή να φαίνεται αρχικά να τραγουδά χωρίς πρόβλημα!

Ο λόγος για τον Juliano Cezar, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του κοινού!

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Juliano Cezar υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτησή τους στο Facebook.

Η είδηση ήρθε να συμπληρώσει μία σειρά από ατυχή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά την αυτοκτονία του πασίγνωστου ράπερ.

Πέθανε Κινέζος επιχειρηματίας ενώ έδινε συμβουλές... μακροζωίας!

Πέθανε 65χρονος Κινέζος επιχειρηματίας ενώ έδινε συμβουλές... μακροζωίας! Θρήνος και στην παγκόσμια μουσική σκηνή με τον θάνατο πασίγνωστου μουσικού!

Ο Τσεν Πειουέν που έχασε τη ζωή του σε εκδήλωση στη νότια Κίνα ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας Zhongyi Health and Technology που πωλούσε παραδοσιακά κινεζικά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Το βασικό της προϊόν ήταν ένα ρόφημα αξίας 76 ευρώ που περιείχε αρκετά βότανα και, σύμφωνα με την εταιρεία, θεραπεύει την αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπάι πας πριν από 20 χρόνια και σχεδίαζε - μετά την μοιραία εκδήλωση - να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι οι γιατροί τον ειχαν προειδοποιήσει να μην καθυστερήσει την επέμβαση. «Δεν περιμέναμε να συμβεί αυτό τόσο ξαφνικά» πρόσθεσε.

Ανεπιβεβαιώτες φήμες, τις οποίες η κινεζική εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά, αναφέρουν ότι ο 65χρονος είχε καταναλώσει το ρόφημα-σήμα κατατεθέν πριν την εκδήλωση.

Πέθανε ο Αναστάσιος Μαρίνος!

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αναστάσιος Μαρίνος. Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες από τον θάνατο του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου!

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 (3μ.μ.). στο Α' κοιμητήριο Αθηνών.

Ο Αναστάσιος Μαρίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1934. Περάτωσε τις μαθητικές σπουδές του στο Βαρβάκειο Λύκειο. Σπούδασε νομικά και θεολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ανακηρύχθηκε αριστούχος Διδάκτωρ Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα διατριβής «Η θρησκευτική Ελευθερία» και επίτιμος διδάκτωρ Θεολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Κατά τα έτη 1959-1963 δικηγόρησε στην Αθήνα.

Το 1963 διορίστηκε κατόπιν διαγωνισμού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως εισηγητής. Το έτος 1970 προήχθη σε πάρεδρο, το 1979 σε σύμβουλο Επικρατείας και το 1993 προήχθη σε αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Παράλληλα με τα δικαστικά του καθήκοντα ασχολήθηκε και με την θεωρία του δικαίου, ανακηρυχθείς το 1972 από τη Νομική Σχολή Αθηνών διδάκτωρ, με τον βαθμό "άριστα".

Μετεκπαιδεύθηκε (1977-1978) στη Γαλλία όπου παρακολούθησε τις εργασίες του Γαλλικού Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως και μαθήματα Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Paris II και μαθήματα Κανονικού Δικαίου στο Ορθόδοξο Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου.

Ήταν αριστούχος του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και του Ειδικού Δικαστηρίου Αγωγών Κακοδικίας, πρόεδρος του Πρωτοβαθμίου και μέλος του Δευτεροβαθμίου Δικαστηρίου Σημάτων, πρόεδρος επί σειρά ετών στην Εταιρεία Διοικητικών Μελετών, καθώς και ειδικός επιστημονικός σύμβουλος παρά τη Ιερά Συνόδω της Εκκλησίας της Ελλάδος μέχρι τον θάνατο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου.

Σε ανταμοιβή του επιστημονικού του έργου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος του απένειμε το οφφίκιον του 'Αρχοντος Μεγάλου Πρωτεκδίκου.

Πλούσιο είναι το συγγραφικό του έργο. Νομικά άρθρα του υπάρχουν σε νομικά περιοδικά (Η καύση των νεκρών και το Σύνταγμα, 'Αβατον και θρησκευτική ελευθερία, Το μάθημα των θρησκευτικών και πάλι στο στόχαστρο, κ.ά.), ενώ είχε και συγγραφικό έργο (Πολιτική και δίκαιον, Σύντομες αναδρομές στην επικαιρότητα, κ.ά.).

Η κόρη του Κασσιανή Μαρίνου είναι σήμερα πάρεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share