Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

MasterChef: Έκτακτες αλλαγές στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη - «Αυτό που θα κάνω με το προσωπικό μου είναι να...»

Όλα όσα είπε ο σεφ

25 Μαΐου 2020 19:19
MasterChef: Έκτακτες αλλαγές στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη - «Αυτό που θα κάνω με το προσωπικό μου είναι να...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια σπουδαία τοποθέτηση προχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για το τι θα κάνει με το προσωπικό του, ενώ εξέφρασε την άποψή του για το άνοιγμα των μαγαζιών, που έγινε σήμερα.

Ο γνωστός σεφ, μίλησε στο Mega για τις αλλαγές που θα κάνει στο μαγαζί του, προκειμένου να κρατήσει όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά παράλληλα να εξυπηρετηθούν σωστά οι πελάτες, ενώ προ ημερών είχε φερθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα, που έφερνε η καραντίνα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Είμαστε ακόμα στην οργάνωση. Είμαστε στις προετοιμασίες. Το δικό μας μαγαζί ανοίγει την 1η Ιουνίου. Αλλάζουμε κάποια δεδομένα για να είμαστε και οικονομικά καλά, θα δουλεύουμε και μεσημέρι, αλλά και 7/7, ώστε να κρατήσουμε όλο το προσωπικό και να μπορεί να εξυπηρετείται και ο κόσμος».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, τόνισε: «Υπάρχουν κρατήσεις ο κόσμος έχει στερηθεί την έξοδο».

Για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η κατάσταση, ανέφερε:

«Υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, ακόμα και στο σέρβις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, θα έχουν γάντια και μάσκες. Οι κατάλογοι θα είναι μιας χρήσης. Περιμένουμε κάποιον ειδικό για να μας δώσει κάποιες κατευθύνσεις.

Κλείνοντας, ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ανοίγοντας τα μαγαζιά θα λειτουργήσει θετικά στο ζήτημα του συνωστισμού, καθώς «η κίνηση του κόσμου θα είναι ελεγχόμενη».

Αποκάλυψη από τον Πάνο Ιωαννίδη! «Με εξέτασαν για κορωνοϊό και...»! (video)

Ανησύχησε τους πάντες στην παραγωγή του MasterChef η κατάσταση του Πάνου Ιωαννίδη, που είχε νιώσει μια έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός γυρισμάτων και να εξεταστεί ακόμη και για κορωνοϊό.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις «Στη φωλιά των Κου Κου» διευκρινίζοντας τι συμβαίνει.

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό», είπε και συνέχισε ο Πάνος Ιωαννίδης:

«Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share