Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δε θα αντέξουμε, θέλουμε να...» - Το μεγάλο ξέσπασμα του Λευτέρη Λαζάρου

Όλα όσα είπε ο σεφ

23 Μαΐου 2020 14:38
«Δε θα αντέξουμε, θέλουμε να...» - Το μεγάλο ξέσπασμα του Λευτέρη Λαζάρου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μέγαλο ξέσπασμα προχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος έβγαλε τη δική του κραυγή αγωνίας για την κρίση, που χτύπησε τον χώρο της εστίασης εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο διάσημος σεφ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επέμενε πως όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, γνωρίζοντας τον αντίλογο από τον έμπειρο μάγειρα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική γαστρονομία, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποια 28χρονη τον κάνει να χαμογελά.

«Θέλουμε να ανοίξουν τα εστιατόρια, είναι η προβολή της χώρας μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης, τόνισε «Δεν θέλω έναν εργαζόμενο συνεργάτη μου με ένα επίδομα από το κράτος, το κράτος το θέλω δίπλα μου. Έχω βάλει πλάτη όπου με χρειάστηκε».

Ταυτόχρονα ανέφερε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με εναλλάξ τους εργαζόμενους ανά δεκαπενθήμερο.

Ο κ. Λ. Λαζάρου ζήτησε η επιδότηση των ενοικίων να επεκταθεί χρονικά καθώς το 60%-40% είναι δυσβάστακτο. Η χρονική επέκταση, σημείωσε ότι θα δώσει αναπνοές στους επιχειρηματίες για να κάνουν ένα μικρό ταμείο και να μπορέσουν να αντέξουν.

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, είπε ότι αν επεκταθεί η επιδότηση ενοικίου στους επιχειρηματίες θα έχουν πρόβλημα οι ιδιοκτήτες ακινήτων και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να βάλουν πλάτη.

«Σε αυτή τη φάση θα βάλουμε όλοι πλάτη, έτσι θα πάμε μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης.

Ο κ. Λαζάρου στη συνέχεια του έθεσε το ερώτημα «Θέλετε μαγαζιά ανοιχτά και νοικοκυραίους ενοικιαστές ή άδεια μαγαζιά και κλειστά για τους ιδιοκτήτες τους;».

Ο Λευτέρης Λαζάρου κατακεραυνώνει το MasterChef! «Δεν μου αρέσει να δω κάτι που είχα κάνει εγώ...»

Ο Λευτέρης Λαζάρου ήταν ο βασικός κριτής του πρώτου MasterChef που είχε γίνει πριν από αρκετά χρόνια στο Mega και είχε μάλιστα ξεχωρίσει με την ευγένειά του!
Ο ίδιος μάλιστα κατακεραύνωσε το φετινό παιχνίδι μαγειρικής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαλαβάνη- Βασάλος: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος! (video)


«Το θέμα δεν είναι αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Εγώ δεν το κάνω, η δουλειά μου είναι τελείως διαφορετική. Εγώ όταν έκανα τηλεόραση, το MasterChef, πήγα να δώσω το κύρος μου σε ένα διαγωνισμό. Έτσι ξεκίνησε το MasterChef. Την εξέλιξη και το πρότζεκτ δεν το γνωρίζω γιατί είναι τέτοιες οι ώρες που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω και δεν μου αρέσει να δω κάτι που είχα κάνει εγώ με άλλες σκέψεις και άλλα πράγματα. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο πλέον. Εδώ που έχω φτάσει θέλω να κάνω άλλα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share