Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν πίνει ποτέ κρασί στα γυρίσματα της εκπομπής;

Η λεπτομέρεια που λίγοι έχουν προσέξει

22 Μαΐου 2020 18:27
Γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν πίνει ποτέ κρασί στα γυρίσματα της εκπομπής;

Λίγοι είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει πως ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", δεν πίνει κρασί όπως όλοι οι καλεσμένοι αλλά έχει δίπλα του πάντα ένα ποτήρι με καφέ. Ποιος είναι όμως ο λόγος;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του που μάλιστα έκανε ο ίδιος γνωστή στο ευρύ κοινό ανακοινώνοντας με μεγάλο θάρρος πως πάσχει από καρκίνο, δείτε εδώ όλα όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Μετά τη μάχη του λοιπόν με τον καρκίνο στο νεφρό από την οποία και βγήκε νικητής ο παρουσιαστής σταμάτησε να πίνει αλκοόλ.

"Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγάλη μάχη ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Έτσι θα είναι το πρώτο επεισόδιο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο μετά την καραντίνα

Επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια επιστρέφει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Το πρόγραμμα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση είχε διακόψει τα γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα κανάλι έτσι και στον ΣΚΑΪ η ψυχαγωγία επιστρέφει. Οι ιθύνοντες του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Έτσι το πρόγραμμα θα μπορέσει να ρίξει τίτλους τέλους χωρίς το φινάλε της σεζόν να είναι απότομο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παρουσίαση θα επιστρέψει στις οθόνες μας το Σάββατο 30 Μαΐου.

Η εκπομπή θα είναι ιδιαίτερη αφού όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Άλλωστε αυτοί ήταν οι «ήρωες» που έδωσαν τη μάχη της πρώτης γραμμής κόντρα στον κορωνοϊό.

Στην εκπομπή θα τραγουδήσουν οι Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά και Δημήτρης Μπάσης. Ακόμη παραμένει άγνωστο το πόσα επεισόδια θα γυριστούν μέχρι το οριστικό φινάλε της σεζόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ. Άλλωστε πρόκειται για μία σταθερή αξία του προγράμματος του καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share