Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πρωταγωνίστριας του "Καφέ της Χαράς"

Δύσκολες ώρες

19 Μαΐου 2020 11:21
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πρωταγωνίστριας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το "Καφέ της Χαράς" επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και σαρώνει σε τηλεθέαση!

Μια από τις νέες αφίξεις που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με την παρουσία της είναι η κούκλα Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία υποδύεται την κοπέλα του "Μανωλάκη".

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από σκηνοθέτη, κάτι που την σημάδεψε!

Μάλιστα στο παρελθόν η ίδια είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί και απειλητικά μηνύματα από θαυμαστές της στο Instagram! Όπως και να το πάρει κανείς η Μαριαλένα Ροζάκη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όχι άδικα!

Δείτε μερικές φωτογραφίες της στο Athensmagazine.gr:

"Καφέ της Χαράς": Θυμάστε την "Πατατίνα" την κούκλα της Βάλιας; Δείτε τι απέγινε

Θυμόμαστε όλοι μας την Πατατίνα την κούκλα της Βάλιας στο Καφέ της Χαράς, αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι δεν επέστρεψε στη σειρά μαζί με τους υπόλοιπους. Που είναι σήμερα;

Η πάνινη κούκλα της μικρής Βάλιας είχε σχεδόν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη σειρά και ότι σκεφτόταν γινόταν πραγματικότητα, σαν να μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Η τηλεοπτική Βάλια, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το τι απέγινε η αγαπημένη της κούκλα, πριν από την επιστροφή της σειράς. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι αγαπημένο πρόσωπο θα επιστέψει μάλλον στην σειρά, όπως θα δείτε εδώ.

«Την Πατατίνα ήθελα να μου τη δώσουν τότε, μετά το τέλος των γυρισμάτων, αλλά την κράτησε η παραγωγή. Και τώρα δεν υπάρχει. Εγώ στη σειρά ξαναγυρίζω στο Κολοκοτρωνίτσι γιατί συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που έχει σχέση με το καφέ της μητέρας μου. Και γυρίζω γιατί μου τη βιδώνει πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι προσωπική επίθεση αυτό που συνέβη», είχε πει η Βάλια, αποκαλύπτοντας ότι η Πατατίνα μάλλον πετάχτηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share