Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πρέπει να μείνει ζωντανή η…» - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος

Όλα όσα είπε

5 Μαΐου 2020 13:07
«Πρέπει να μείνει ζωντανή η…» - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για το ότι η τέχνη πρέπει να μείνει ζωντανή, αναφερόμενος μέσω του Mega στην απαγόρευση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού και την οικονομική στήριξη στους καλλιτέχνης.

«Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος ώστε η οικονομική στήριξη προς τους καλλιτέχνες να είναι παραγωγική και ουσιαστική και όχι με τη λογική της ζητιανιάς, έτσι ώστε να παράγεται έργο», υποστήριξε ο ηθοποιός, που πρόσφατα έδειχνε συντετριμμένος, και τόνισε πως «πρέπει να παραμείνει ζωντανή η τέχνη».

Για την καλοκαιρινή περίοδο, επεσήμανε πως πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις, γιατί «έχουμε υποχρέωση προς τους συμπολίτες μας, θα λειτουργήσει ως φάρμακο».

"Οι συμπατριώτες μας δεν μας έχουν βάλει σε αυτή τη..." - Ο Γιάννης Μπέζος μιλά έξω από τα δόντια

Στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος και τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της καραντίνας, της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και το κατά πόσον οι Έλληνες παρέμειναν ψύχραιμοι και συγκρατημένοι. Ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά μίλησε έξω από τα δόντια, όπως σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, δείτε εδώ όσα είχε πει την τελευταία φορά που ρωτήθηκε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

“Μπορώ να ζήσω μέσα στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα. Ήταν κάτι που μου είχε λείψει. Και οι συγκεντρώσεις στα σπίτια. Τις προτιμώ από το να βγαίνω έξω”, είπε ο Γιάννης Μπέζος.

“Δεν το ξέρω αν θα βγούμε πολύ διαφορετικοί, είναι πολύ θεωρητικό. Μακάρι να κρατήσουμε κάποια πράγματα. Και το πρώτο είναι ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Ακόμα και η ελευθερία που την εκμεταλλευόμαστε πολλές φορές”.

“Εγώ νομίζω ότι ο χώρος ο δικός μας πρέπει να βγει με το κεφάλι ψηλά και να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερα. Και σε ό,τι αφορά το θέατρο και την τηλεοπτική μας παρουσία. Θέλω να πω ότι αν εσύ βγεις ηττημένος και μίζερος επηρεάζεις πάρα πολύ τον κόσμο. Μη φτάνουμε στο σημείο ‘κλαιν’ οι χήρες κλαιν’ κι οι παντρεμένες'”.

Οι συμπατριώτες μας δεν μας έχουν βάλει σε αυτή τη θέση για να κλαίμε. Μας έχουν βάλει για να τους δημιουργούμε έναν ορίζοντα, δηλαδή να τους δίνουμε ελπίδα, να τους παρηγορούμε”, είπε και επεισήμανε ότι πρέπει να γίνουν καλοκαιρινές δουλειές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share