Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις; Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά που μας άφησε άφωνους

Απίστευτο!

1 Μαΐου 2020 09:09
Πλάκα κάνεις; Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά που μας άφησε άφωνους

Μια φωτογραφία από το... παρελθόν φαίνεται πως ξέθαψε η Ρούλα Κορομηλά και η αλήθεια είναι πως μας άφησε άφωνους. Όπως θα δείτε παρακάτω είναι άκρως... αποκαλυπτική, όπως ήταν μια ακόμα πρόσφατη ανάρτηση που δείχνει το σώμα της!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει κάνει τρελές επιτυχίες και το τηλεοπτικό κοινό την είχε αγαπήσει πάρα πολύ. Ωστόσο, η ίδια πλέον έχει πάρει την απόφαση να απέχει από το χώρο.

Όμως, δεν έχει "χαθεί", αφού συνεχίζει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της διαδικτυακά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει διάφορα Q&A, στο Instagram όπου απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενώ έχει μοιραστεί και φωτογραφίες της από τα παλιά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκπομπή που παρουσίαζε και ήταν αποκαλυπτική η εμφάνιση της. "Ταξινομώ και βρίσκω διάφορα... Τι θα λέγατε για μια νοσταλγική βόλτα στον Λυκαβηττό; Ήτανε καλοκαίρι! Ζέστη αφόρητη και είπαμε να πάρουμε λίγο παραπάνω αέρα...λίγο δε το λες...", έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά: Δεν φαντάζεστε τι κρύβει στο σπίτι της

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τι κρύβει η Ρούλα Κορομηλά και είδαμε τις φωτογραφίες για να το πιστέψουμε!

Η Ρούλα Κορομηλά μένει σπίτι υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια του υπουργείου υγείας που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο πριν λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί και για την δύσκολη περίοδο που ζούμε λόγω του ιού.

Η παρουσιάστρια φροντίζει να ομορφαίνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο της και μία από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι η... μαγειρική.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα μας αποκάλυψε το μυστικό της που είναι η κουζίνα αφού έφτιαξε ένα λαχταριστό πιάτο ζυμαρικών.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το αποτέλεσμα σχολιάζοντας πως είναι η ώρα για...αλχημείες.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share