Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Τι αποκάλυψε για τον κορωνοϊό;

Συγκινεί με τα λόγια της!

15 Μαρτίου 2020 14:36
Ρούλα Κορομηλά: Τι αποκάλυψε για τον κορωνοϊό;

Ανάμεσα σε πολλά ονόματα από το χώρο της showbiz, συγκινεί με την ανάρτηση της και η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει με μια φωτογραφία το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε πολλές χώρες παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού. «Μένουμε όλοι ψύχραιμοι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καθημερινής χρήστης των social media και επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσω Q&A που πραγματοποιεί ή μέσω αναρτήσεων της.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε την φωτογραφία που εξέδωσε η Κυβέρνηση και κάνει το γύρω του διαδικτύου με αφορμή όλοι οι πολίτες να μείνουν μέσα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο κορωνοϊός.

«Η ατομική και συλλογική μας ευθύνη, το χρέος όλων μας απέναντι στον εαυτό μας και στους συνανθρωπους μας, που αγαπάμε και νοιαζόμαστε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μένουμε ολοι ψύχραιμοι στο σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Να είμαστε ολοι καλά. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με συνέπεια και σοβαρότητα», έγραψε στην λεζάντα της

Δείτε επίσης τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά!

Το μήνυμα του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον κορωνοϊό που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες! (video)

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και η χώρα μας μετρά αυτή τη στιγμή τρεις θανάτους, με 190 επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με τον χθεσινό (13/3) απολογισμό, ενώ η Κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να πείσει τους πολίτες να μείνουν σπίτι τους για τον επόμενο καιρό. Δείτε και τα έκτακτα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση.

Αυτό κάνει με διάφορους τρόπους και ένας ήταν το βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να ξεκινά με την ατάκα «όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα». Με αφορμή αυτή, στέλνει ένα δικό του μήνυμα προς τους υπόλοιπους Έλληνες, με έμφαση τους παππούδες και τις γιαγιάδες, δίνοντας και τις σχετικές οδηγίες.

Δείτε το βίντεο:

Σοκ: Κρούσμα κορωνοϊού και για νεογέννητο μωρό - Παλεύουν να το σώσουν μαζί με τη μητέρα του!

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η είδηση του κρούσματος κορωνοϊού για ένα νεογέννητο μωρό, λίγο μόλις καιρό μετά τη γέννησή του, με τη μοίρα να παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και το παιδί να αποτελεί το νεότερο θύμα του παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, στο Μίντλσεξ της Αγγλίας, μια μητέρα έμαθε πως είναι θετική στον φονικό ιό, αφού πρώτα εξετάστηκε έχοντας φέρει ύποπτα συμπτώματα πνευμονίας, με το παιδί λίγο αργότερα να διαγιγνώσκεται επίσης εκτεθειμένο. Κάπως έτσι, οι δυο τους νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή και το προσωπικό επιχειρεί να σώσει και τους δύο. Δείτε τον απολογισμό θανάτων στην Ελλάδα, που έχουν φτάσει τους τρεις.

Η κατάσταση της μητέρας, πάντως, δείχνει πιο δύσκολη αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με το μωρό. «Είμαστε σε επαφή με τους δύο ασθενείς και τους έχουμε φέρει σε διαφορετικά νοσοκομεία τον καθέναν», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα «The Sun». Την ίδια ώρα, στο Νησί οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 11 από τον κορωνοϊό, με τα συνολικά κρούσματα να ξεπερνούν τα 800.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share