Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Το φλερτ από έναν ομοφυλόφιλο είναι πιο...": Μετά τις 4.000 γυναίκες νέα δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα μας αφήνει άφωνους

Η δήλωση που θα συζυτηθεί!

13 Απριλίου 2020 14:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας του σειράς στο Ιράν και όπως όλοι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μετά και από ένα θέμα υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Μιλώντας στην Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή “Ευτυχείτε” ο ηθοποιός αποκάλυψε αν φλερτάρει στην εποχή του κορονοϊού και γιατί δεν ήταν εφικτό να προσεγγίσει ερωτικά κάποια κοπέλα στο Ιράν.

“Δεν υπάρχει φλερτ καιρό για μένα γιατί στο Ιράν που ήμουν απαγορευόταν το φλερτ. Έχουν θρησκευτικό νόμο και απαγορεύεται ο άνδρας να χαιρετήσει τη γυναίκα με χειραψία και απαγορεύεται να κοιτάς και μια γυναίκα”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αν τον φλερτάρουν οι γυναίκες λόγω της διασημότητάς του και με απώτερο σκοπό να “μπουν” στο πορτοφόλι του απάντησε:

“Δεν μπορώ να πω ότι έχω πέσει θύμα σε μια τέτοια κατάσταση και ούτε λέω ότι με έχουν εκμεταλλευτεί οικονομικά απλά θεωρώ ότι μερικές φορές το ενδιαφέρον ενός ομοφυλόφιλου μπορεί να είναι πιο αγνό, γιατί ίσως να μην κάνει δεύτερες σκέψεις”.

Στη συνέχεια περιέγραψε την εμπειρία του από την ιστορική σειρά ιρανικής παραγωγής που συμμετείχε, η οποία θα προβληθεί στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά δεν αποκλείεται να διανεμηθεί και στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έμπλεξε» ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Μόλις «έσκασε» μία τρομερή είδηση για τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Τι συνέβη στον ηθοποιό και γιατί πλέον είναι άσχημα «μπλεγμένος»;

Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να πάρει πίσω... Διαβάστε τι συνέβη με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share