Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αυτό που γίνεται με κάνει να…» - Δυναμική απάντηση του Πέτρου Γαϊτάνου στους επικριτές του

Όλα όσα είπε

11 Απριλίου 2020 13:39
«Αυτό που γίνεται με κάνει να…» - Δυναμική απάντηση του Πέτρου Γαϊτάνου στους επικριτές του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δυναμική απάντηση απέναντι στους επικριτές του προχώρησε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος μίλησε για τον κορωνοϊό, την καραντίνα και όσους τον σχολιάζουν για τη σύνδεσή του με την εκκλησία και το Πάσχα, με αφορμή την εμφάνισή του σε πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ.

Ο διάσημος ερμηνευτής ανέφερε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 πως «παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι».

«Ο καθένας μας εκφράζει αυτά που αγαπάει πιο πολύ και γω δεν το κάνω τυχαία αυτό. Το κάνω γιατί αγαπώ πάρα πολύ το Θεό και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Το κομμάτι, λοιπόν, αυτό της εκκλησιαστικής μουσικής που το συνδυάζω μαζί με το σύγχρονο τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική ταυτόχρονα, ως τρία ρεπερτόρια που τρέχουν στην καριέρα μου εδώ και τριάντα χρόνια, είναι αυτό που αγαπώ πιο βαθιά μέσα μου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Αυτός είναι ο πραγματικός Πέτρος Γαϊτάνος: Η ομοφυλοφιλία, τα Jumbo και αλλά 10 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρετε!

Κανείς δεν περίμενε το περασμένο Πάσχα να δει τον Πέτρο Γαΐτάνο σε διαφήμιση και πόσο μάλλον του Jumbo! Τι δεν γνωρίζατε όμως για τον ίδιο; Γιατί εξαφανίζεται τα Χριστούγεννα;

O Ραψωδός, μας εξέπληξε αρκετά με αυτή τη viral διαφήμιση, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν είτε αρνητικά είτε θετικά. Αντέχεις να το δεις; Ο Γαϊτάνος ως νέος... Πόντιος Πιλάτος στη διαφήμιση του Jumbo!

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διαφήμιση, αποκαλύπτουμε στο Athensmagazine.gr όλα όσα δεν ξέρετε για το ραψωδό που ακούνε και οι καλόγριες και γαληνεύει η ψυχή τους.

Πάμε να δούμε!

Ο Πέτρος Γαϊτάνος γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1967, που σημαίνει ότι είναι 52 χρονών.

Είναι Έλληνας τραγουδιστής,γεννημένος στη Δράμα

Πήρε πτυχίο Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής μουσικής από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών

Έχει ηχογραφήσει πολλά άλμπουμ με τραγούδια που γράψανε για τη φωνή του κάποιοι από τους μεγαλύτερους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μάνος Ελευθερίου

Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει γράψει δεκάδες τραγούδια και στίχους!

Για κάποια χρόνια ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Καρίπειον Μέλαθρον Θεσσαλονίκης

Είναι ένας από τους ελάχιστους ερμηνευτές του 20ου και 21ου αιώνα που καταγράφει την παραδοσιακή μουσική...

Είναι ο σημαντικότερος ερμηνευτής εκκλησιαστικής μουσικής στην Ελλάδα.

Το Πάσχα του 1995 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ με τον τίτλο “Ώρα Ενάτη”.

Έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα 44 δίσκους με ύμνους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share