Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αντέχεις να το δεις; Ο Γαϊτάνος ως νέος... Πόντιος Πιλάτος στη νέα διαφήμιση του Jumbo!

Μετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη πιστεύαμε πως τα είχαμε δει όλα!

1 Απριλίου 2019 22:04
Αντέχεις να το δεις; Ο Γαϊτάνος ως νέος... Πόντιος Πιλάτος στη νέα διαφήμιση του Jumbo!

Κάθε χρόνο περιμένουμε ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της Πασχαλινής διαφήμισης του Jumbo!

Οι παλιότερες διαφημίσεις με την Κατερίνα Στανίση, στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και την Λαίδη Άντζελα έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μας.

Φέτος λοιπόν με μεγάλη μας έκπληξη το πρόσωπο του Jumbo είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος σαν Πόντιος Πιλάτος!

Απολαύστε τον στο Athensmagazine.gr:

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί και δεύτερο προϊόν από τα Jumbo μέσα σε λίγες μέρες!

Ο ΕΦΕΤ ζητά σήμερα με ανακοίνωσή του από τα Jumbo την άμεση ανάκληση πιάτων κινεζικής κατασκευής, που έχουν παράσταση από το Star Wars, καθώς κρίνονται επικίνδυνα για την υγεία.

Επίσης, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που τυχόν έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μη το χρησιμοποιήσουν. Όπως γνωστοποιεί ο ΕΦΕΤ «σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, Β΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, διενήργησε δειγματοληψία πιάτου μελαμίνης ρηχού με παράσταση «Star Wars», με αριθμό παρτίδας Lot No 1115, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα, εισάγεται, διανέμεται και πωλείται από την επιχείρηση JUMBO».

Τέλος, ο ΕΦΕΤ συμπληρώνει: «Από τον εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πιάτο είναι μη συμμορφούμενο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, καθώς μετρήθηκε μετανάστευση μελαμίνης σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά όρια για τη χρήση της σε επαφή με τρόφιμα. Επομένως, προκύπτει ότι το πιάτο δεν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές κατασκευής και υπό τις κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες χρησιμοποίησής του δύναται να προσβληθεί από το τρόφιμο και να μεταφέρει σε αυτό ουσίες που είναι ξένες προς τη φύση του, καθιστώντας έτσι δυνατό να προκληθεί τροποποίηση στη σύστασή του, αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του και να τεθεί σε κίνδυνο η ανθρώπινη υγεία».

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share