Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός- Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και του Σάκη Τανιμανίδη

Όλα όσα είπαν

18 Μαρτίου 2020 17:47
Κορωνοϊός- Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και του Σάκη Τανιμανίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγαπημένο ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, όπως είναι πλέον γνωστό, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, κάτι που δημοσιοποίησαν οι ίδιοι μέσω του Instagram.

Δεν σταματάνε να μας ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας τους, εμψυχώνοντας του ανθρώπους να σταθούν δυνατοί και πώς όλα θα περάσουν.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο πυρετός της έπεσε, ενώ ο Σάκης έχει μόνο δέκατα. Τέλος τόνισε σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους!

«Γεια σας! Ευχαριστούμε όλους σας για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε! Είμαστε στο σπίτι, όπως όλοι σας πιστεύω! Είμαστε καλύτερα, εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης κάνει ακόμη κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Περιμένουμε όλα να ξανααρχίσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι, όπως και όλοι σας πιστεύω! Ευτυχώς αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δυο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συνέχεια να βρω τρόπους κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά ωραία και ομαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας μια εβδομάδα μετά αφότου διαγνώστηκε θετικός του έκανε και ο Τομ Χάνκς, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Κορωνοϊός: Λουκέτο στην ταβέρνα που έφαγαν Τανιμανίδης - Μπόμπα στην Αράχωβα

Αργά το βράδυ της Πέμπτης με ανάρτησή του στο Facebook ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην οποία γευμάτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα -η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό- και τους φίλους τους ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα των έξι ατόμων ήταν και ένας γνωστός επιχειρηματίας που είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, ο οποίος φέρεται να μετέδωσε τον ιό στην παρουσιάστρια. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη διάγνωση, τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τέθηκαν σε καραντίνα, όπως και η σύζυγος του επιχειρηματία.

Δείτε την ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα:

Όπως έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Facebook: «Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν μου τα όσα γίνονται γύρω μας και την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα σε όλο τον κόσμο και επειδή η υγεία και η ασφάλεια όλων μας εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους, σας ενημερώνω ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή για το επόμενο διάστημα έως ότου καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να δείξετε κατανόηση σε αυτή μας την απόφαση, η οποία να διευκρινήσω ότι πάρθηκε για προληπτικούς λόγους. Γιατί κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύει».

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share