Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα

Το ανακοίνωσε δημόσια!

11 Μαρτίου 2020 23:26
Σοκ: Διαγνώστηκε με κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετική στον κορωνoϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και κάνει γνωστές όλες τις λεπτομέρειες, την ίδια ώρα που η λίστα μεγαλώνει!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πως μόλις ενημερώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονoϊό και θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφύγει να κολλήσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μάλιστα, προέτρεψε όλους αυτούς που έχουν τον ιό να βγαίνουν να το αποκαλύπτουν, ώστε να προστατεύουν τους γύρω τους.

Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι μπαίνει σε καραντίνα και όπως αναφέρουν στο βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε πως έχει 37,2 πυρετό.

Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της έγραψε: «Έχω κι εγώ κορωνοιο. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε το ζευγάρι στο Athensmagazine.gr:

Κλινικά νεκρός ο 66χρονος από κορωνοϊό!

Δυστυχώς ο πρώτος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό είναι γεγονός. Πρόκειται για τον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ταξιδέψει σε Αίγυπτο και Ισραήλ. Την Καθαρά Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και δύσπνοια και δύο μέρες μετά επιβεβαιώθηκε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Ακόμα ένας βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική της Πάτρας, και μπορείτε να δείτε εδώ την κατάστασή του.

Κορωνοϊός: Ηθοποιός γνωστού σίριαλ εγκλωβισμένος με το πτώμα της αδερφής του

Σοκάρει ένα βίντεο στο Facebook, το οποίο ανέβασε ο Ιταλός ηθοποιός Luca Franzese, που έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Gomorrah. Ο ηθοποιός στο βίντεο λέει ότι είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του και πλάι του έχει το πτώμα της αδερφής του, της οποίας τον θάνατο συνδέει με τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος ο ηθοποιός που ζει στη Νάπολη λέει ότι επίσης έχει τον ιό. Η σορός της αδερφής του είναι στο διαμέρισμα για περισσότερες από 24 ώρες και στο βίντεο ο Franzese εξηγεί ότι οι αρχές της Ιταλίας δεν τους βοηθούν.

«Η αδερφή μου πέθανε χθες, πιθανότατα από τον κορωνοϊό και περιμένω απαντήσεις από χθες το βράδυ. Έχουμε καταστραφεί. Η Ιταλία μας εγκατέλειψε. Ας μείνουμε δυνατοί μαζί. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο παντού» λέει χαρακτηριστικά. Τα κρούσματα πληθαίνουν,όπως και οι θανάτοι,ενώ θετικοί διαγνώστηκαν και γνωστοί ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που θα δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό άντρας

Πανικό προκαλεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στην Κρήτη. Πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 45 ετών που κατάγεται και μένει σε χωριό της βόρειας Πεδιάδας.

Συγκεκριμένα ο άντρας επισκέφθηκε το ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ με συμπτώματα μεταξύ των οποίων πυρετός, βήχας και δύσπνοια και ελήφθη δείγμα. Λίγο αργότερα τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.Ο άντρας πιθανότατα είχε ταξιδέψει στην Αθήνα.Όπως έχουν σημειώσει οι επιστήμονες ήταν απλά θέμα χρόνου να φτάσει ο ιός και στο νησί μας και απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση από τους Κρητικούς.

«Ορφανό» το κρούσμα;

Μόνος προβληματισμός των επιστημόνων είναι αν η δήλωση του άντρα ότι έχει ταξιδέψει πρόσφατα μόνο στην Αθήνα έχει βάση και δεν έχει ταξιδέψει αλλού στον κόσμο ,καθώς τότε χαρακτηρίζεται «ορφανό» και γεννά ευρύτερα ερωτηματικά.

Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας έχει κηρύξει πανδημία,όπως θα διαβάσετε εδώ.

Κορωνοϊός: Ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο η 38χρονη που ήταν το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, η 38χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Δείτε πόσα είναι τα κρούσματα αυτή την ώρα στην χώρα.

Νοσηλεύεται μαζί με τον γιο της, ωστόσο συμπληρώθηκαν οι 14 μέρες νοσηλείας που προβλέπονται στους ασθενείς σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η 38χρονη ήταν το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στην χώρα μας και στην συνέχεια βρέθηκε θετικός στον ιό και ο γιος της.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Πρωτοκόλλου Υγείας θα παραμείνουν στο για περίπου δέκα μέρες.

Αμφότεροι είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Κορωνοϊός... ώρα μηδέν - Ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται πια όλος ο πλανήτης για τον φονικό κορωνοϊό, αφού μετά από πάνω από 4.300 κρούσματα σε όλο τον πλανήτη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέδειξε τον ιό σε πανδημία. Δείτε και τα τελευταία μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάσα.

Στην συνέντευξη Τύπου που είναι σε εξέλιξη, ο Πρόεδρος του ΠΟΥ είπε ότι πλέον ο κορονοϊός θεωρείται πανδημία. «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη του κορονοϊού και είμαστε πολύ ανήσυχοι από τα αυξανόμενα κρούσματα διασποράς του κορονοϊού», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΥ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share